2022. augusztus 14., vasárnap

MESE A MAGYAR CSALÁDRÓL

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2022.08.14.


Mese a magyar családról
A Kurultaj rendezvényén Kövér László elmondta, hogy a magyarokat a Kelet és a Nyugat a kazah mondás szerint nevelte, vagyis mint teve a fiát: harapdálva. Hiszen volt, amikor a Kelet harapott belénk, magyarokba, máskor a Nyugat harapott belénk az elmúlt ezer évben. Aztán rámutatott arra, hogy mára szellemi bérgyilkosoknak köszönhetően a Nyugatot a teljes emlékezet-, érték-, tudat- és identitásvesztés jellemzi, következésképp a Nyugat elveszítvén identitását, elpuhulttá, petyhüdtté és betegessé lett.
Kövér érzékeny lírai húrokat pendítve végül arra jutott, hogy “Kelet az édesanyánk és Nyugat az édesapánk.”
Nos, szép család! Az anya hun és türk tudatú, Bugacra jár Magyar Törzsi Gyűlésre, nomád módon felvonul, lovakkal, szekerekkel, közben íjászkodik, az apa identitását vesztett sima transzvesztita, mindketten teve képében harapdálják a gyermeküket, s a kisdednek nem a napkeleti bölcsek hozzák az ajándékokat, hanem szellemi bérgyilkosok.
Hát Raffaello legyen a talpán, aki ezt a szent családot képes lesz megfesteni.
Arra pedig nagyon kíváncsi vagyok, miként fogják Kövér eligazító alapvetése nyomán átírni a gránitszilárdságút. Az anya nomád, hun és türk, az apa queer, s eszem a húsodat - mondják a gyereknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.