2022. augusztus 15., hétfő

MIÉRT NEM BUKIK MEG ORBÁN VIKTOR? – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2022.08.15.


Az ellenzék változatlanul vagy a belső csatáit vívja, vagy egymásnak üzenget…

“A rezsinövelés körüli káosz, az értelmetlen és értelmezhetetlen helyzetek kommunikációs kivédésének kísérletei, a benzinár-sapka okozta kaotikus állapotok, valamint a sorozatos nemzetközi blamák összessége sosem tapasztalt helyzetbe sodorták Orbánt. A látszólagos magabiztossága mögött immár folyvást vergődik, kapkod – nyugalmat színlelve – és újra a kommunikációs megoldásokban látja a kiutat.”

Ferge Zsuzsa: Ebben az országban nem lesz éhséglázadás

“Minthogy ilyen jellegű, tömeges lecsúszó szegénységről nincs az emlékezetekben élő tapasztalat, fogalmam sincs a lehetséges következményekről. (…) Az eddigiek alapján csak annyi valószínű, hogy – mint az eddigi kemény intézkedések esetében is – a jellemző magatartás a kormányzati cselekvésbe való belenyugvás, vagyis az elfogadás lesz.”

Vagy eszünk, vagy megfagyunk

A legrosszabbra készülnek a szegény magyar családok.

Mészáros Lőrinc kályhás cége korábban 1,8 milliárdos állami támogatást kapott

Jelenleg olyan nagy a kereslet a cég termékei iránt, hogy alig győzik a kályhákat gyártani.

Államfőknek kijáró biztonsági intézkedések mellett járt Magyarországon Erdogan fia

Gattyán György nemcsak az informatikai üzletágban – és a politikában – aktív, de egyik alapítója a Teqball nevű labdasportnak, amiről egy kisebb bemutatóval is készült az ifjabb Erdogannak az üzlettára, mert ő nem volt éppen itthon. Emlékeztetnénk, hogy ez az a portéka, amiből 400 millióért vásárolnak be a szakképzési centrumoknak.

Egy másfajta biztonsági szintű látogatás

Összeverték és kirabolták a pesti belvárosban Gábor Zsazsa özvegyét.

Kilenc nap alatt végzett el egyhavi munkát a CÖF-alapító a Sándor-palotának

A megkapott dokumentumok szerint Fricz Tamás havi bruttó 1 millió 250 ezer forintért szerződött a hivatallal.

A polgármester csapott le a bajba került család házára

Egy kis Veszprém megyei faluban elárverezték egy négygyerekes család házát. A vevő Brunner Imre polgármester, aki egyedül licitált az épületre, így a kikiáltási áron, 3 millió forintért vehette meg azt, és haladékot sem ad a családnak az ingatlan elhagyására.

Évek óta üresen állnak az európai uniós milliárdokból megépített lakóotthonok Hajdú-Bihar megyében

Az ingatlanok szomszédságában élők megerősítették a lap értesülését: a házakban nem lakik senki, nem is voltak lakói soha. Többen említették, hogy valaki rendszeresen jár autóval ezekhez a lakásokhoz, de se azt nem tudták megmondani, ki az, se azt, hogy mit csinál ott.

Jellinek Dánielt suttyomban elmarasztalta a bíróság egy uniós pályázati csalás ügyében

Jellinek valakinek a lábára léphetett a NER-ben, ha ezért így meghurcolták. Túl nagyra nőhetett vagy túlságosan önjáró volt, esetleg nem teljesített bizonyos kéréseket… Ezt a vélekedést alátámasztja, hogy – ahogyan azt korábban Tiborcz István és az Elios Zrt. ügye is érzékletesen bemutatta – a nyomozó hatóságok és ügyészségek kreatívan szabotálnak, ha egy politikailag érzékeny költségvetési csalási ügyet inkább nem szeretnének kinyomozni, és az igazságszolgáltatás elé vinni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.