2022. október 12., szerda

HADHÁZY TÁMAD

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2022.10.12.


Amiben élünk, az nem a Nirvána, hanem egy bohózat közepe. Ne nevezzük már tragikomédiának sem, mert itt a térdünket csapkodjuk röhögtünkben, hogy ilyen nincs. És mégis van. Az évi százharminc milliárd forintunkból kitartott közmédia, amely az emlékezetes ellenzéki képviselős támadás (attack) után, mikor is Varju képviselőt húzgálták a földön a biztonságiak a bokájánál fogva, s emiatt Varju képviselő felfüggesztettet kapott, a közmédia pedig bevehetetlen erőddé alakult. Golyóálló üvegek, beléptető zsilipek tették ostromállóvá az épületet, majdnem lőrések is vannak rajta. Mert a közmédia (így en bloc) beszart, mint a gazdája szokott függöny mögé bújva.

Ez tehát a háborús múlt és a készületek, mikor is ilyen állapotok közepette a közmédia szerint Hadházy megint fegyverkezik ellenük, be akar hatolni, vagy ki tudja, mire készül, mert bejelentette, hogy sátrat ver ott. Ez az oka a beszarásnak, ami egy közleményt eredményezett, és ezért mondjuk azt, hogy az életünk immár bohózat, vérbő komédia, úgyhogy tessenek velem vigyorogni, mert elviselni ezt másképpen nem lehet. Azt mondja a közmédia az ő közleményében, hogy Hadházy mind az összes tankjaival és repülőjével, netán tengeralattjáróival támadni készül. Ha majd megismerkedünk a szöveggel, meglátjuk, hogy nem egyéb ez, mint egy elnyújtott visítás. Íme:

„Még élénken él a magyar polgárok emlékezetében az a nyomásgyakorlás, amelyet baloldali képviselők kíséreltek meg 2018 decemberében, amikor minősíthetetlen hangnemben, a törvények előírásainak teljes figyelmen kívül hagyásával, a közmédia munkatársainak fenyegetésével, becsmérlésével próbáltak meg érvényt szerezni saját pártjaik elképzeléseinek. A közmédia akkor sikeresen védte meg a szerkesztői szabadságot, a sajtó függetlenségét.” – Nem tudom, mi él élénken az önök emlékezetében az ütközetről, de a jelek szerint mély nyomokat hagyott a közmédiában, hogy még mindig emlegeti, ha meglát egy ellenzéki képviselőt, vagy megérzi az arcszesze illatát, amilyet fideszes nem ken magára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.