2022. november 30., szerda

VÉGZŐS OSZTÁLY OSZTÁLYFŐNÖKE ÉS MATEMATIKA SZAKOS TANÁR IS VAN A KIRÚGOTT PEDAGÓGUSOK KÖZÖTT

TELEX
Szerző: HALÁSZ NIKOLETT
2022.11.30.


Az Eötvös József Gimnázium egy, a Karinthy Frigyes Gimnázium hat és a Vörösmarty Mihály Gimnázium egy tanárának szűnik meg rendkívüli felmentéssel a közalkalmazotti jogviszonya a polgári engedetlenségben való részvétele miatt.


Az Eötvös József Gimnáziumból egy fiatal matematika–biológia szakos tanárt rúgtak ki, a Karinthy Frigyes Gimnázium elbocsátott hat pedagógusa között végzős osztály osztályfőnöke is van, a Vörösmarty Mihály Gimnáziumból egy angol szakos tanárt bocsátottak el, tudta meg a Telex.

Szerda napközben a Belügyminisztérium közleményéből derült ki, hogy az Eötvös József Gimnázium egy, a Karinthy Frigyes Gimnázium hat és a Vörösmarty Mihály Gimnázium egy tanárának szűnik meg rendkívüli felmentéssel a közalkalmazotti jogviszonya december elsejétől a polgári engedetlenségben való részvétele miatt.

A hír megjelenése után mindhárom érintett iskola egy-egy képviselőjével beszéltünk, akik elárulták, hogyan derültek ki az elbocsátások, és kik azok, akik csütörtöktől nem folytathatják intézményükben a tanári pályát...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.