2022. december 19., hétfő

BE-VALLÁS

SZÜRKENYÚL BLOG
Szerző: Szürkenyúl
2022.12.19.


Egy olyan országban, mint Magyarország is, mindenki szolga. Hitvány gazemberek uralkodnak a mocskos pénzükkel a gyáva, puhány nép felett. A pénz hatalom. Még a vallást is meg lehet venni belőle.

Vallással pedig mindig féken lehet tartani egy népet. Jól tudja ezt a hatalmon lévő álkeresztény rablóbanda is. Ne tévedjünk! Már a templomok is médiák, mert a kapzsi főpapok segítségével Orbán azt csinált belőlük, s mint tudjuk, akinek a kezében a média, az irányítja, birtokolja, mi több, bitorolja az elmét.

Nap, mint nap megy a nyáj etetése, egyesek még arra is képesek, hogy sunyi, álszent módon még az utcán is összefont kézzel járjanak, mintha mély meggyőződésű keresztények lennének, közben a tízparancsolatot is páros lábbal tiporják! Mások meg a pápai áldást is pénzért veszik, mint a cukrot.

Azzal szoktak jönni, hogy nálunk (is) keresztényüldözés folyik. Bizony! Ha úgy vesszük, igen, duplán is! A trottyos és bandája milliárdokkal üldözi a magyarországi keresztény egyházakat. Egyet kivéve, azt máshogy üldözi, törvénytelenül is! Templomokat épít, újít fel nekik, ingatlanokkal, iskolákkal dobálja őket! Félre sem tudnak ugrani, igaz, nem is akarnak! Szemrebbenés nélkül elfogadják a júdáspénzt is, meg is szolgálják azt bőségesen! Teszik ezt ott, ahol a nép, akinek a pénzét elfogadják a hatalomtól, az EU-ban a második legszegényebb!

Ugyanakkor, a keresztények üldöznek, bennünket, akik nem vagyunk vallásosak. Na, ez is keresztényüldözés! Vannak olyan települések, ahol csak egyházi iskola van. Van már katolikus tankönyv is, gimnazistáknak, a Szent Imre-tankönyvcsalád. Egyelőre csak irodalom és történelem, de ahogy ismerem ezeket a gazembereket, hamarosan lesz keresztény matek, fizika, meg még biológia, sőt keresztény informatika is!

Ezzel még nincs vége! A futballba, az üzleti életbe is betették keresztjüket. Már formálódik, elindult a BL felé az első keresztény focicsapat is, Isten segedelmével. Szürkenyúl létemre ezt sem értem. Eddigi nyomorult kis életemben még nem hallottam, hogy keresztényi feladat lenne a futball felvirágoztatása. A Mindenható erről még sosem beszélt. Ha ez nem lenne elég, a szállodaiparban is nyomulnak! Nem tudom, honnan a késztetés, arra gondoltam, talán a kis rigó hamis éneke tévesztette meg Istent, vagy megtévedt helytartóit. Vagy esetleg a kis rigót tévesztették meg a milliárdok.

Az sem világos előttem, mi keresnivalója van az egyházaknak a politikai életben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.