2022. december 7., szerda

VOLT SAPKA, NINCS SAPKA- HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2022.12.07.


Benzinhajsza az árstop utolsó napján

“A teljes magyar gazdaságot megfejtettük, mire tankolni tudtunk“. (videó)

Brüsszel, Brüsszel, Brüsszel

Nem is vártunk mást.

Az olcsó tankolással önmagunkat csaptuk be

Több szempontból is tanulságos volt az üzemanyagár-korlátozás egy éve, hiszen széles tömegek számára vált nyilvánvalóvá, hogy a magyar üzemanyag-kereskedelmet sem lehet következmények nélkül kiszakítani a nagy nemzetközi rendszerből.

Mindeközben:

Orbán, Varga és Szijjártó is próbálja tagadni a kedd délelőtti európai vétót

De mi van, ha a világ összes újságja olyan hülye, hogy nem veszik észre, hogy nem erről volt szó kedden délelőtt Brüsszelben, és Orbán, Varga és Szijjártó tudják jobban? Úgyhogy érdemes megnézni, hogy mit állít maga a Tanács…

NATO-főtitkár: Már tavaly ősszel tudtuk, hogy Putyin támadásra készül, a magyar kormánynak is szóltunk

„El is mentem a NATO-központba, Brüsszelbe, és jelentettem a NATO-főtitkárnak, hogy baj van” – hazudta mondta októberben Orbán.

Mindenki meglepődött, pedig Matolcsy György csak azt mondta, amit egy éve

“Ezt tehát Matolcsy tavaly novemberben írta, amikor még nem volt háború – az csak jó három hónappal később tört ki –, következésképpen nem voltak, nem is lehettek az azt kirobbantó Oroszország elleni szankciók, ergo nem lehet az infláció se háborús, se szankciós, ahogy azt a kormányzati píártröszt előírásai alapján az Orbán-kormány tagjai és a hozzá hűségesek szajkózzák.“

Újabb 22 milliárdot önt a kormány a gödi Samsung-gyár infrastruktúra-fejlesztéseibe

Az összköltségek az eredetinek több mint a duplájára nőttek: az akkumulátorgyár közmű- és útfejlesztéseinek összege 92 milliárd forintnál tart.

És a végére egy kis színes:

Kósa Lajos megsértette a csengeri örökösnő jó hírnevét

Nem jogerős ítéletében a bíróság megállapította, hogy Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselője megsértette a csengeri örökösnő néven elhíresült P. Mária jó hírnévhez való jogát, amikor azt állította: csalásért el volt ítélve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.