2023. január 4., szerda

ORBÁN VIKTOR XVI. BENEDEK PÁPA RAVATALÁNÁL JÁRT, MAJD ELMENT HOMÁR ENNI – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.01.04.


Most mi van, nem éhezhet meg valaki a ravatalozó után…?

Videón, ahogy Pelé nyitott koporsója mellett mosolyogva szelfizik a FIFA elnöke

Egy vérből vannak…


Felcsúton 825 millió forintból épül fedett műfüves focipálya

Hogy a téli hónapokban is folyamatos és színvonalas edzést tudjanak biztosítani az akadémián tanulók számára. Az senkit sem érdekel, hogy a a téli hónapokban is folyamatos létezést (vö. nem megfagyás) tudjanak biztosítani a létminimumom vagy az alatt élők számára.

Tovább mérgez és rombolja a tudatot, növeli a megosztottságot Orbán hungarikuma, a gyűlöletkampány

“Már 2019-ben önfenntartó konjunktúra volt, de a kormány – minden hazai és nemzetközi figyelmeztetés ellenére – tovább lapátolta a százmilliárdokat a haveri köröknek. Mindennek köze nem volt sem a versenyképességhez, sem a fenntartható fejlődéshez – viszont köze van a költségvetés deficitjéhez. Ezek a „befektetések” soha nem termelnek profitot, ugyanakkor a fenntartásuk terheli a költségvetést. Csak egy példa: Magyarország arányaiban tízszer többet költ az uniós átlagnál sportra. És akkor még meg sem említettük mondjuk a stadionok vagy éppen a felcsúti jégpálya fenntartási költségeit, nem is beszélve az energiaigényről. “

Lévai Anikó egykori tokaji cége elvész Vida József bizalmi vagyonkezelőjének homályában

Ez volt a felcsúti földvásárlások mellett a másik ügy, amelyben az Orbán család vagyongyarapodását és annak közpénzeket érintő motívumait firtatták a 2000-es évek első felében.

„Nem, nem mondunk le róla” – a győri polgármester kitart a 600 milliárdos kulturális negyed mellett

A gazdasági nehézségekkel küzdő város az elmúlt években 90 milliót költött a kulturális negyed előkészítésére. A kormány azonban a nehéz gazdasági helyzet miatt egyelőre kihátrált a projekt mögül, ami annyira grandiózus, hogy „még Budapestnek is sok lenne”.

Hétmilliárd forint úszott el a fantomfeldolgozóra, tíz év fegyházat kért az ügyészség B. Edére

A Kerekegyháza melletti, felszámolás alatt álló csarnokvárost a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé nyilvánította annak idején, a hétmilliárdot a külgazdasági és külügyminiszter irányítása alá tartozó Nemzeti Befektetési Ügynökség biztosította. Ez nem számít hűtlen kezelésnek…?

Tucatnyi korrupciós ügy, ahol milliárdok tűntek el, de felelőst sosem találtak

A kormány nemrég ígéretet tett az Európai Uniónak arra, hogy átláthatóan költik majd el a beérkező pénzeket. De vajon sikerülni fog?

Pintér Sándor rendszeres belső teljesítményértékelést tervez a köznevelési intézményekben

“… az átlag feletti teljesítményt nyújtó tanárok pluszpénzt kaphatnak, ugyanakkor akik átlag alatt teljesítenek, azoknak akár csökkenthetik is illetményeiket.”

A kérdésben a diri dönt. Szóval, jobb lesz vele jóban lenni…

Tudásmenet: „A falvakban a félelem az úr”

Az első este tartott fórumon kiderült: a falvakban sokkal kiszolgáltatottabbak a tanárok, mint a városokban, könnyebben tudják őket megfélemlíteni.

Hiába teljesítette Budapest az Orbán-kormány minden feltételét, így sem jutott a rezsitámogatásból

A fővárosi önkormányzat még bízik egy második körös rezsikompenzációban, a hoppon maradt hat kerületből öt viszont pert indítana.

Egyre borúsabb a kép, rekordokat döntöttek a hazai cégfelszámolások

A megszűnt cégek számának növekedésében jelentős változás történt az előző évhez képest, számuk megközelítően 50 százalékkal emelkedett – ismertette az Opten.

Moszkva a mobilozó kiskatonákra kenné a szilveszteri ukrán rakétatámadást

A szilveszteri makijivkai csapás volt eddig a háború legsikeresebb ukrán támadása

Még itt: Szele Tamás: Mindegyik háborúban hazudik mindenki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.