2023. február 5., vasárnap

A NAGY-MAGYARORSZÁG TÉRKÉP IRREDENTA, AZ ÁRPÁDSÁVOS ZÁSZLÓ NYILAS JELKÉP

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.02.03.


...A horthysta revizionizmust és a nyilaskeresztes antiszemita gyilkosok ideológiáját nevezi ártalmatlannak Orbán Viktor és rendszere, ehhez akar európai jóváhagyást szerezni, előbb a stadionokban, majd az élet minden területén. A nemzetiszocialistákat idézi mindez, ők is így készítették elő a második világháborút és a holokausztot, a népirtást. Akik ezt teszik, szellemi örököseik azoknak, akik a náci népirtásban is résztvettek és meghatározó szerepet játszottak benne.

Kíváncsian várjuk, hogy ahol majd ezeket a jelképeket lengetik, ott a politikán kívül lesz-e más is, például futballoznak-e. Ha igen, csak mellékes körülmény lesz ahhoz képest, hogy minden magyar válogatott meccs, vagy nemzetközi kupameccs egy irredenta, revizionista, fasiszta demonstráció lesz, ahol a Nagy-Magyarország térkép úgy függ össze az árpádsávos nyilas zászlóval, hogy a zsidók bűnének tartják azt, hogy Magyarország elveszítette azokat a területeket, amelyekről a mai napig nem mondtak le, és amelyet követelnek vissza.

A kettő együtt egy náci, fasiszta, antiszemita és rasszista demonstráció lesz. De ebben nincs semmi politika. Semmi. Csak abban van, ha a játékosok letérdelnek, hogy elítéljék a rasszizmust.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.