2024. február 27., kedd

BOD PÉTER ÁKOS: A FIDESZ TÁBOR IS CSAK KAPKODJA MAJD A FEJÉT

MÉLYVÍZ / KLIKKTV
Műsorvezető: NÉMETH PÉTER
2024.02.26.


Kockázatos időket élünk, és a világban óriási fordulatok vannak, tele van bizonytalansággal, mint a Vörös-tengeren zajló szállítás, amely miatt nem jön az áru, az alkatrész, és gyárak állnak le – mondta a KlikkTV Mélyvíz című műsorában Bod Péter Ákos egyetemi tanár, közgazdász.. Hozzátette, ehhez jön még egy olyan politika, amelyik a saját démonjaival küszködik, mint a migránsok elleni küzdelem és a gyermekvédelem. Rámutatott, maga a gazdaságfejlesztési miniszter mondta, hogy a migránsok kellenek, hiszen 100-200-300 ezer vendégmunkásra is szükség van.

„Kapkodja a fejét majd a kormány törzs-szavazója, aki látja, hogy kár volt a csomó ellenreklám, amikor tudtuk, hogy a világ nyitott, és ehhez fel kell nőni, hozzá kell szokni, adaptálódni.”

A szakember beszélt a költségvetésről is, amely kipukkadt 2020-ban, de ez sokakat nem izgatott, mert máshol is probléma volt, de aztán 2022-ben is kipukkadt, és most tudtuk meg, hogy 2023-ban is.

„Visszamutogatni már nem lehet, és azt, hogy a dolgok nem mennek jól, azt mindenki érzi.”

Bod Péter Ákos a műsorban beszél a gazdasági kilátásokról, a kegyelmi botrányról, Orbán évértékelőjéről és a kínai „mutyikról”, amelyek szerinte semmiképp sem tartoznak bele az európai identitásba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.