2024. március 2., szombat

SULYOK TAMÁS MIBEN FEJEZI KI A NEMZET EGYSÉGÉT?

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2024.03.02.


Magyarország államfője kifejezi a nemzet egységét.

Töröm a fejem, vajon Sulyok Tamás miben fejezi ki? Abban fejezi ki, hogy a rendszerváltás után viceházmester színvonalú seftelésbe fogott, piramisszerűen működő céget irányítva, nyerészkedve aranyon, sztereómagnón, pián, mindenen, csak dőljön a jó német márka, egészen addig, míg a pénzügyőrök be nem zárták a kócerájt? Vagy azzal fejezné ki a nemzet egységét, hogy méreteset és kirívóan alpárit hazudott, hogy antiszemita, nemzetiszocialista, Szálasitól kissé jobbra álló apjából a kommunizmus mártírját farigcsálhassa?


És ez utóbbi vajon miért nem veri ki a biztosítékot e honban? 

Maga a nemzet egysége hazudik, meghamisítja a múltat, s nem érzi úgy, hogy neki, az alkotmányosság legfőbb őrének épp ellenkezőképpen kellett volna tennie. Novák Katalinnak azért kellett mennie, mert hibáját követően – mint elhangzott – már nem lesz többé képes kifejezni a nemzet egységét. Sulyok a giga hazugságával és nyilas apjának sunyi mentegetésével kifejezné a nemzet egységét?

Van, ahol le se jött a történet (Isten veled, Telex), a nagyközönséget már meg sem rázza a hír, s az ellenzék vezetői halkan, avagy inkább sehogy sem duruzsolnak.

Csönd van, üresség és hazug hallgatás.

Sulyok Tamás tényleg kifejezi a nemzet egységét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.