2024. május 13., hétfő

AMERIKAI NÉPSZAVA: A MAGYAROKNAK FÉLNIÜK KELL MAJD A KÍNAI RENDŐRÖKTŐL

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2024.05.11.


A kínai terjeszkedés természetét jól mutatja, hogy a gazdasági kapcsolatok álcája alatt a kínai kommunista diktatúra ideológiai, rendvédelmi és politikai hegemóniájának kiépítése zajlik. A kínai vasutat, a kínai üzemeket követik a kínai rendőrök, félkatonai szervezetek, a kínai propaganda, a sajtóval való „együttműködés”.

Semmire nem lehet nemet mondani. Ez a teljes kiszolgáltatottság, az önrendelkezés elvesztésének bizonyítéka. A magyar társadalom ra a kínai diktatúra árnya vetül.

Ami nem látható, az a kínai hírszerzés, a kínai ipari kémkedés, a katonai hírszerzés, a totális kontroll eszközei, a kínai számítógépes megfigyelés, adathalászat, a kínaiak állami kiberbűnözése. A kínai elnök látogatása során felszínre került néhány napra a kínai dominancia: a piros sapkás kínai állami emberek utasítottak magyar rendőröket.

A kínai gyárak és üzemek „állam az államban” működnek Magyarországon. Nem tartják be a magyar törvényeket, a környezetvédelmi előírásokat, amelyeket hozzájuk igazít a magyar állam. Az üzemeken belül a kínai normák érvényesülnek, a dolgozók elől kínai főnökeik eltitkolják a baleseteket, a veszélyeket, a mérgezéseket.

A kínai érdekek felülírják a magyar lakosság akaratát, érdekeit. Nem számít a magyar vidék, a környezet, a tiszta víz, a tiszta levegő, a lakossági tiltakozás. Orbán rendszere teljes mértékben behódolt a kínai diktatúrának, kínai gyarmattá tette Magyarországot, amelyben Orbán a kínaiak helytartója.

Orbán a NATO és az EU tagjaként megnyitotta nemcsak az országát, hanem Európát is a kínai terjeszkedés, gazdasági, politikai és katonai behatolás, a kínai hírszerzés előtt. David Pressman amerikai nagykövet felhívta a figyelmet, mi a különbség az üzletelés és a biztonságot veszélyeztető behódolás és önfeladás között.

Orbán Magyarországot elárulta, Magyarország önrendelkezését és szuverenitását a kínaiaknak eladta, amivel nemcsak Magyarország, hanem a nyugati szövetségesek biztonságát is veszélyezteti. Orbán a Btk. által meghatározott hazaárulás bűntettét követte el, még azzal is, hogy titkolja a megállapodásokat és a kockázatokat.

Ma már ott tartunk, hogy magyar polgárokkal szemben kínai állami embereknek van joguk intézkedni, egyelőre a magyar rendőrökön keresztül, de eljön az idő, hogy már közvetlenül is, méghozzá a kínai gyakorlatnak megfelelő durvasággal. A magyaroknak félniük kell majd a kínai egyenruhás és nem egyenruhás „rendőröktől”.

Orbán a „keleti nyitással”, amelynek indítéka az volt, hogy keleti pénzhez jusson, így megszabaduljon a nyugati demokratikus követelményektől, kiszolgáltatta magát az oroszok mellett a kínaiaknak, akik még az oroszoknál is nagyobb hatalommal bírnak. Visszafordíthatatlan úton indult el, ahonnan nincs visszaút. Hazudik saját népének...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.