2015. december 13., vasárnap

LEHETNE, HOGY NE KÖVÉR LÁSZLÓ MONDJA MEG, HOGY NEVELJEM A GYEREKEM?

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2015.12.13.



„Nem akarjuk a Soros-félék úgynevezett nyitott társadalmát”, nem akarják a marihuána legalizálást sem, a férfi pedig maradjon férfi, a nő pedig nő..... Ők tartsák magukat az önmegvalósítás legmagasabb fokához, „unokákat szüljenek nekünk” - mondta Kövér László a Fidesz kongresszusán.

Én pedig jó magyar állampolgárként meg is világosodtam, már tudom, az öt hónapos Gitta lányom mit kap karácsonyra. Először is Kövér László fotójával együtt bekeretezem ezt az idézetet az ágya fölé, hogy sose felejtse el, mi lehet egyedül számára az önmegvalósítás. Másodsorban van egy üveg házi pálinkám, zuglói főzésű (szerencsére nem a Karácsony Gergely rémkorszakából, hanem a tisztakezű Papcsák terméke), szépen nemzeti színű szalaggal átkötve, ezt adom a szeretett Gitta lányomnak, nehogy rászokjon a marihuánára. Harmadsorban pedig utasítom a barátnőm, hogy az összes terheskönyvét ajándékozza Gittának, hogy már kisgyerek korától kezdve felkészülhessen az önmegvalósítás legmagasabb fokára. Ha pedig nem teszi meg, ráhívom az Anti-Gender rendőrséget, egy jófajta ördögűzés érdekében.
Persze tudom, a feladataim nem állnak meg itt. Ha a lányom kisautókkal akar játszana babák helyett, atyai szigorral kell majd lesújtanom, ha füvezik kitagadom, ha leszbikus vagy transz lenne, szintúgy. Hiszen akkor értéktelen lesz a legmagasabb szintű önmegvalósítás szempontjai szerint (nyilván akkor is képes lenne gyereket vállalni és boldogan felnevelni, ám az egy ilyen genderdiktatúrás család lenne).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.