2016. március 15., kedd

LOPAKODÓ NÁCIZMUS

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.03.14.



Ha tudnám, mennyibe kerül a marhahús kilója, akkor lehet, meg tudnám azt is saccolni, hogy mennyiért vette meg Orbán a neves biztonságpolitikai szakértőt, egyetemi tanárt, aki azt nyilatkozta, hogy a migránsok akár súlyos fertőzéseket is hozhatnak Európába.
Kétségtelen, hogy a nép ijesztgetése kellemes feladat, de a neves szakértőnek elég lenne az utcán, sötét éjszaka, különféle kapualjakból, HUHHHH! HUHHHH! kiáltásokat hallatva előugrani, látván kedves arcát a várandós kismamák talán el is vetélnének a félelemtől.
A neves szakértő éjt-nappallá téve nyilatkozik, felvonultatva a menekültellenes propaganda teljes készletét, nem is csoda, ha a foglalkoztatása kedves a Kedves Vezetőnek és az ő médiaguruinak.
Ő is gondosan vigyáz arra, hogy kerülje a "menekült" kifejezést, helyette a migráns, lájtosabb esetekben a bevándorló kerülhet még szóba, jóllehet, aki egyetemen tanít, annak illene pontosan megkülönböztetni a fogalmakat.
Egymásközt, ez már az elsőéves hallgatókkal szemben is követelmény.
Meglehet, abban igaza van, hogy a legutóbbi tartományi választások eredményeinek fényében Angela Merkelnek módosítania kell a migrációs politikáján, propagandáján, de abban nem hiszek, hogy ez azzal járna, hogy a német állam megtagadná a segítséget a háborúk borzalmai elől menekülőktől.

Nem kétséges, hogy a menekültkérdés kriminalizálása és az európai lakosság ijesztgetése európai szinten és szervezetten folyik, már csak azt kellene kideríteni, hogy kinek dolgoznak a neves külpolitikaik szakértő és társai.
Kinek, kiknek áll érdekében, hogy Európa polgárai Hitler bukása után hetvenegy évvel ismét olyanokká váljanak, mint amilyenné a Harmadik Birodalom polgárai váltak, mikor felkínálták nekik a gyűlölet és kirekesztés, az erőszak és a felsőbbrendűség egyszerű, könnyen érthető politikáját, mint államszervező eszményt.
Akkor a szögesdrótok mögé zárták azokat, akiket prédának dobtak a náci eszméknek, most magunkat zártnák szögesdrótok közé azok, akik ugyanolyan fajelméleti síkon közelítik meg a kérdést, mint anno tették azt a nácik, csak a mai zsidókat elővigyázatossági okokból szíreknek és afgánoknak, mohamedánoknak hívják.
A módszerek ugyanazok, annyival bővítve, hogy itt az áldozatoktól nem boltról-boltra járva szedik el a vagyont és teszik szó szerint földönfutóvá őket, hanem az országaikat fosztják ki, ők pedig országról-országra vánszorognak családjaikkal, gyermekeikkel..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.