2016. április 4., hétfő

A KIBORULT OFFSHORE BILIBŐL FIDESZES SZAR SZIVÁROG

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2016.04.04.




Röhej. Lassan nincs a világon olyan kiborult offshore bili, amiből ne fideszes szar löttyenne kifelé. Viktor annyira harcol az offshore lovagok ellen, hogy akkor sem ismeri föl őket, ha közbeszerzési bizottság elnöknek, később miniszternek, és miniszteri biztosnak nevezi ki őket. Ezek szerint Viktorunk vagy vak és hülye, akit annál az orránál fogva vezetnek, amitől nem lát tovább, vagy nagyon is tisztában van vele mi történik körülötte, csak tesz rá magasról.

Nem tudom melyik a rosszabb.




Ráadásul nem csak az derült most ki, hogy Horváth Zsolt hazudott a Vagyonnyilatkozatában, de az is, úgy lett belőle offshore lovag, hogy a vagyonnyilatkozata szerint eccerű szegény kis képviselőcske volt őkelme, látható megtakarítások nélkül:"a legutolsó, 2014 májusi nyilatkozata szerint Horváth a 14 éves politikai pályafutását nulla forint megtakarítással és mintegy 14 millió forintnyi tartozással fejezte be."


Ha ez így volt, akkor vajon honnan lett az offshore cégekbe tolt lovetta? Ja, és hová tűnt a kezdeti amnéziából két cégnév hallatán megvilágosodott, majd eltűnt Horváth Zsolt...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.