2016. május 2., hétfő

MATOLCSY MA MEGSEMMISÜLT, DE BUKNI CSAK VIKTORRAL EGYÜTT FOG

MENTÁLIS DEFICIT BLOG
Szerző: Hakapeszi Miki
2016.05.02.


Az MNB-botrány egyre durvább. Minden nap azt gondoljuk, hogy már tudjuk a lényeget, az egész csendben elhal, aztán megyünk tovább ahogy eddig, nincs itt semmi látnivaló. De nem, szinte minden szavukról kiderül, hogy újra ás újra kamuztak, most kezd kikerekedni a nagy kép, látszik a rendszer működése. Semmiképp sem akarunk beleveszni a részletekbe, de érdemes pontokba szedni a legfontosabb újdonságokat és tanulságokat.
 
Az egyik nagy frissen kiderült hazugság, az, hogy a Debil mindig azt mondta, csak a kamatokat költik el. Kiderült, hogy egy lófaszt, sok milliárdot kidobtak az alapítványok vagyonából mindenféle hülyeségekre.
 
De a legfontosabb: Viktor azt mondta a hétvégén, hogy a jegybank független, ő aztán nem ugathat bele, semmi köze hozzá, hogy mit csinálnak ott. Ez az év csúsztatása, hogy finoman fogalmazzak. Matolcsy utolsó dolga az volt miniszterként, hogy törvénymódosítással bebetonozza a jegybankelnököt, aki aztán ő maga lett. Ezt a Fidesz szavazta meg. És a Viktor által mozgatott párt volt az, amely titkosítani akarta az egész alapítványosdit akkor, amikor látták, hogy kezd kiborulni a bili. Még egyszer egy kis riszpekt Káder Jánosnak, hogy ez már neki is sok volt és beintett elnökként...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.