2016. május 2., hétfő

AGYELSZÍVÁSTÓL TART ORBÁN, MIKÖZBEN MATOLCSY A LEGOSTOBÁBB MÓDON BUKIK LE

HÍRNARANCS
Szerző: narancs.hu
2016.05.02.



Levelet írtak a tanárok, összeálltak az írószervezetek, pénzt osztott Matolcsy, meglátta a háttérhatalmat Orbán, de Mészáros Lőrinc csak kávézott.
Hétfői hírek. Nyugatról és keletről is elszívják az agyunkat, jaj, mi lesz?
Orbán Viktor ma Széles Gáborhoz méltó mélységeket és magasságokat járt meg az MTA szokásos évi közgyűlésén. A hirtelen européer miniszterelnökké vált Orbán szerint a magyar tudomány lehet az ország gazdasági versenyképességének egyik alapja. És mivel a politikus és a tudós ugyanazt akarja Orbán elmondása alapján, legjobb, ha egy irányba is mennek. Elég egyértelmű célzás volt ez.

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

  1. Inkább vérlázító,mint nevetséges Orbán kijelentése az agyelszívásról,és arról,hogy a politikának és a tudománynak egy irányban kell mennie.Hiszen mindent megtesznek,hogy engedelmes rabszolgák kerüljenek ki az iskolákból.Ragaszkodnak az állami tankönyvkiadáshoz,mert így minden egy kézben van,az AGYMOSÁS,az egzisztenciális függés és a pénz.Az értékes folyóiratok nem kapnak elég támogatást a NKA-tól,nincs biztosítva a jövőjük.És milyen kutatási feltételek vannak Magyarországon?"Politikus és tudós ugyanazt akarja"-Ezt szégyenkezés nélkül ki tudja jelenteni Orbán Viktor!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.