2016. május 13., péntek

SZÍVÁS

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.05.13.


A bolsevik legszebb tulajdonsága, hogy boldoggá tesz téged, ha beledöglesz is, és hogy mitől leszel te boldog, azt ő mondja meg.
Sok esetben olyan jól sikerül ez, hogy nemzedékek rokkannak bele, de a lényeg a boldogságban rejlik.
Ha liba lennél, akkor zöldre festenének, hogy beleolvadj a természetbe, csak az a baj, hogy télen nem biztos, hogy visszajönnél átfestésre.
Majd azért persze előállítanának,mert rendnek muszáj lenni, és lesz is.
Mert a NER társadalmának két alappillére a rend és a tisztelet, a harmedik pedig a kamion, mely a lopott holmit szállítja Felcsútra...

Ez a dolog szívás része, a szopási fázis első eleme meg az, hogy szeretett kormányunk takarékossági intézkedésekre utalt a költségvetés tervezetében.
Nem, nem, nem a stadionokon spórolnak, hanem a nyuggereken, a rokkantakon meg az árvákon, rájuk kevesebb pénz jut, míg a stadionok épülnek-szépülnek.
A Vezér is úgy tollasodik, hogy lassan olyan lesz, mint egy új-zélandi dodo-madár, csak ő még nem halt ki...
Ez a hír olyan a nyuggereknek, mint bölcsiseknek a szoktatás, de láthatólag jól bírják a gyűrődést, hiszen van min töprengeniük aktuálisan.
Majd ha sikerül megölniük a problémát, akkor esetleg rájönnek, hogy már megint hülyét csináltak belőlük, de persze ezt a Sors rendelésének fogják tekinteni, és hangos rezsicsökkentés! rezsicsökkentés! kiáltásokkal fogják ünnepelni Viktort, aki néhány termékre normális ÁFA-kulcsot engedett alkalmazni.
Például a tejre, de persze ez nem a kiskereskedelmi árra vonatkozik, hanem arra a tejre, mely Csányi tehenészetéből tartálykocsikban megy a feldolgozókba.
A nyuggerek meg túrót kapnak, esetleg...


ITT OLVASHATÓ











 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.