2016. május 13., péntek

KICSI KOCSIS ÚJRA SZÁGULD

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.05.13.


Az már más kérdés, hogy épp neki a falnak. Megint előbújt a puhatestű a csigaházból, most épp Orbán fiát védi, hogy miért is kell ekkorát nyalni a Gazda nem túl magasan levő ülepén, azt csak Ő tudja. Ja, meg én.

A helyzet az, hogy Kocsis politikai hulla. Szépen ívelő, kerületének és barátainak elárulásával polírozgatott pályafutása derékba tört. Na, persze, ezt mondhatja bárki, bármelyik Fideszesre, nemde. Igaz. Csak van egy apróság: én be is tudom bizonyítani. Dolgozom a csávóra 4 éve, ütöm-vágom, ahol érem, cikkekben, tüntetéseken, terepakciókban, mert ismerem a gyenge pontját. Gyávaság és hiúság. És mostanra beérett a gyümölcs. Jelentem, éppúgy, ahogy háromnegyed éve előrejeleztem: Orbán elengedte a kiscsicskája kezét. Kocsis Máté NEM kommunikációs igazgató többé a Fideszben. Alig páran hitték el, mikor az augusztusi, nőverésbe torkollt akciónkat megcsináltuk ellene, hogy abba, ami ott történt, belebukik. Azt is kétkedéssel fogadták, hogy a budapesti elnökké választása csak fölfelé buktatás: ilyen pozíció a Fideszben ugyanis csak névleg van, de semmi szerepe nincs. Pedig tételesen megírtam: a nőverés annyira ciki már Orbánnak is, hogy ki fogja dobni a kommunikációs igazgatói székből, és ezzel minden hatalmi forrásától megfosztja.

Napersze Kádár Elvtárs is mindig érdemei elismerése mellett rúgott ki apparatcsikokat: a diktatúrákban megszokott jelenség. Fölfelé buktatásnál egy erős, valódi hatalommal rendelkező pozícióból nyekk, és egy látszatpozíció jut helyette. Losonczy Elvtárs volt az Elnöki Tanács Elnöke, Lázár Elvtárs meg a Minisztertanácsé - az akkori Lázár, nem a mostani -, de egy ismeretlen KB-titkár odatelefonált bármelyiknek a Pártközpontból, akkor ott parancsértettem volt az egyedül lehetséges válasz. Hát pont így dolgoznak Orbánék is, hatalmi technikáikat nagyrészt Kádártól tanulták, és most Kocsis Máté lett az áldozat. Kommunikációs pártigazgatóként nagy hatalommal bírt, Ő volt az Illetékes KB-titkár, az Ő telefonját föl kellett venni mindenkinek. Hát most már nem veszik föl többé. Azt ugyanis a Fideszen belül is pontosan tudják, hogy semmi jelentősége egy budapesti, vagy megyei elnöki posztnak, nem így van fölépítve a párt rendszere. Az erős emberek a választókerületi elnökök, Őket pedig regionális kooordinátorok felügyelik, Orbán által kinevezve, Kubatov irányításával. Budapesti elnök, na ilyen pozíció az nincs a hatalmi piramisban...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.