2016. július 1., péntek

SOROS, VAZZE! NE MAGYARELLENESKEGGY MÁ...

GÉPNARANCS BLOG
Szerző: Gusztos István
2016.06.30.


Sorosnak már megint terve van, pedig a Fidesz nem kérte meg rá! Ahogy mindenki sejthette, terve magyarellenes: erről maga Lázár János mindenminiszter tájékoztatta a médiát – márpedig Lázár János becses, derék egy férfiú.
 
Nem vitás, hogy a szervezet többi fontos tagja is becses, derék ember – történelmileg úgy alakult, hogy túlnyomó többségük férfiú. De valami hiányzik belőlük, ami Lázárban megvan: a kritika iránti érzék.
 
Mert Lázár néha a „kormány” döntéseit is bírálja; olykor meg le-levált embereket, mint most L. Simon Lászlót. Ez nagyon becses, derék tulajdonság, csak azért aggódom, túlzásba ne vigye: bírálja, váltsa le társaságának fontos embereit, hadd tudja meg mindenki: igazából csak a szervezet fontos. Bíráljon döntéseket is: tényleg, milyen perverz dolog az állami tisztviselőket szabadnappal jutalmazni! Küzdött e perverzió ellen, küzdött, de egyelőre nem nyert: úgy járt, mint malac a jégen. Sajnos, nincs az az egészséges szervezet, amely ebben-abban ne volna hajlamos holmi perverzióra. De csak tizedrendű dolgokban: a közpénzek fölhasználásában például nyomát sem lelni semmilyen perverziónak!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.