2016. július 30., szombat

VAJON MILYEN MÉLYEN VAN BEÁGYAZVA A FIDESZ A SZERVEZETT ALVLÁGBA?

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.07.29.


Kubatov Gábor egy ovis ünnepségen ült Vizoviczki László maffiózó, a budapesti éjszaka akkori ura mellett 2012-ben. Nyilván lehet véletlen az, ha két ember ugyanabba az óvodába jár, de ha politikus vagyok, talán nem ülök egy hírhedt bűnöző mellé, és nem trécselek vele. Persze kivéve, ha valójában kollégák vagyunk.

Az elmúlt időszakban sorra kerülnek ki a dokumentumok, amelyek a Fidesz egyes vezető politikusai és az alvilág szereplői közötti kapcsolatokról szólnak (no, meg az ellenzék bizonyos politikusainak kapcsolatáról). Ezek a dokumentumok rendre a Jobbik-közeli N1 tévén látnak napvilágot (kivéve a Potrik-Rogán ügy, mert annak napvilágra hozatalát Juhász Péternek köszönhetjük). Ne legyünk vakok, ez már a 2018-as kampány része, méghozzá Simicska Lajos és Orbán Viktor, azaz a Jobbik és a Fidesz csatájának része.

De attól még ezek a dokumentumok valósak, és a valóság egy részét mutatják meg.
Feltehetőleg Kubatov Gábor se véletlenül kapott levelet Vizoviczkitől, amelyben a maffiózó azt kérte, hogy a Fidesznek adott kampánytámogatásokért cserébe hozzák ki a sittről. Nem ír véletlenül egy ilyen levelet egy maffiózó, és nem randomra válogatja ki a címzettet.
Kubatov Gábornak pedig nem ez az egyetlen levél a kapcsolata az alvilági körökhöz.

Például a Nemzeti Választási Irodában az MSZP vasárnapi boltzárról szóló kérdésének beadását megakadályozó kopaszok korábban a Fradi Security alkalmazottai voltak (a Fradi elnöke pedig Kubatov), majd pár héttel a balhé után a Fradi egyik fő támogatójának, a Főtaxinak a védelmében léptek fel. Közben Kubatov titkárának osztálytársa kísérte a nőt, aki népszavazási kérdésével megelőzte az MSZP-t...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.