2016. augusztus 18., csütörtök

BÖRTÖN ÉS VAGYONELKOBZÁS JÁR A POLITIKAI ELITNEK ÉS AZ OLIGARCHÁKNAK

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2016.08.17.


Magyarországnak megújulásra, népfelkelésre van szüksége, jelentsen is ez akármit. Legyen vége az emberek hülyítésének és az ország kirablásának!

Amikor a narancsosok – akik most átmenetileg belekékültek a menekültgyűlöletükbe – elvesztik a hatalmat, amikor a magyarok így-vagy úgy, ha kell erőszakkal is, de végre megdöntik Orbán ocsmány rendszerét, és hozzálátnak, hogy lemossák a szégyent, amit az országunkra kentek alig néhány év alatt ezek a szar alakok, az új hatalom első intézkedése kell legyen, hogy kivétel nélkül elkoboz minden olyan termőföldet, trafikot, gyárat, házat, lakást, autót és részvényt, amelyet az ismert és lejáratott pályázati módon, vagy egyéb, akár jogos, de a közerkölcsbe ütköző úton szereztek politikusok és lakájaik. Zárol minden olyan számlát, amelyen a mai mágnásoknak és a korrupt politikusoknak a magyar emberektől, az államtól, a köztől elrabolt pénzei vannak. Egyszerűen mindent el kell venni tőlük, ami bármelyikük tulajdonába került az elmúlt 25 évben és meghaladja az éves legális, az adóhivatalnak bevallott jövedelmének kumulált összegét.
 
Fel kell kérni az európai és az amerikai szövetségeseinket, hogy tekintsék az Orbán családot, a Mészáros Lőrinceket, Csányi Sánodorokat, a Grancsi Istvánokat, az Andy Vajnákat, a Rogán Antalokat, a Habony Árpádokat, a Matolcsy Gyurikat, a Simicska Lajosokat, a Polt Pétereket és társaikat nemzetközi terroristáknak, mivel azok is, és tartóztassák le őket, bárhol is lennének a világon, de előtte akadályozzák meg hogy a vagyonukat, a mi közös vagyonunkat külföldre menekítsék, és ha már megtették, kövessenek el mindent ezeknek a javaknak a felkutatására és visszajuttatására Magyarországra. Elfogásuk után adják ki valamennyit a legitim magyar hatalomnak, hogy elnyerhessék méltó büntetésüket a magyar bíróságok előtt.
 
Nem lesznek lincselések, nem állítjuk vissza a halálbüntetést, az új, demokratikus hatalom – a halálbüntetés visszaállításával kacérkodó Orbán Viktorral szemben – egy percig sem gondol az állami gyilkosság legitimálására, mert csak azt szeretné, hogy az ellopott javak visszakerüljenek a jogos tulajdonoshoz, a magyar államhoz, azon keresztül a magyar emberekhez, a tolvajok pedig letöltsék a lopásért, a csalásért, a korrupcióért, a hűtlen kezelésért és a sikkasztásért a Btk. alapján rájuk kiszabott büntetésüket.
 
Épüljenek Csányi, Garancsi, Vajna, Rogán, Habony, Simicska és társai ebül szerzett jószágaiból iskolák, kórházak, állami lakások a rászorulóknak, fizessenek szociális segély a szegényeknek, tisztességes munkanélküli segélyt, családi pótlékot, megélhetést biztosító nyugdíjat, rendes fizetés a közalkalmazottaknak. A budai várnak Orbán Viktor királyi palotájává történő átépítését azonnal le kell állítani, a megtakarított pénz rögtön utalják azok számláira, akiknek a magyar állam, Orbán Viktor és fideszes bűntársai kezével, ellopta a nyugdíj megtakarításukat. Minden nemzeti dohányboltot be kell zárni és a dohánytermékeket szabadon, ott kell árusítani, ahol azt korábban is árusították. A dohány és az alkoholtermékek adójából beszedett pénzt egészségügyi kampányra, az egészséges életmód propagálására, a tömegsport támogatására, a szenvedélybetegek gyógykezelésére, rehabilitációjára kell fordítani...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.