2016. augusztus 5., péntek

FÉLKVÓTÁSOK DÁRIDÓJA CSEPELEN (IS)

CSEPELIEK BLOGJA
Szerző: csú
2016.08.05.


Folyik az ország átverése, most éppen a „kvótás népszavazás”- ra hivatkozva. A kormányzati médiából (szinte alig van már, ami nem az), a pártlappá silányodott Csepeli Hírmondóból, ömlenek a „szakszavak”: migránsok, bűnözés, terrorizmus, illegális bevándorlók, tranzitzóna, bevándorlás. A „szóvivők” a gyorstalpalókon végzett országos és helyi politikusok, vazallusok, állítólagos biztonsági szakértők, a média tájékozott, tájékoztatott sztárjai, akik itthon és Tusványoson is képesek felmondani az orbáni leckét: üzenjük Brüsszelnek, Európa vezetése megbukott, Magyarország biztos pont, titkosszolgálatok egységesítésére van csak szükség, kvótás népszavazás, kvótás népszavazás, kvótás népszavazás stb.
 
Hazánk esetében az egyik legnagyobb hazugság a migránsok kapcsán „bevándorlási hullám” – ról beszélni. Az elmúlt másfél évben Magyarországon átvonuló menekülteknek
eszük ágában sem volt itt letelepedni, ahogy lehetett menekültek tovább. Magyarország tehát számukra nem célország, nem akarnak itt élni, valamiért a gazdag, biztonságos országokba szeretnének eljutni. Nem is tudom, miért. Talán azért, amiért a közel félmillió magyar is elhagyta az országot az utóbbi 5-6 évben? Most ők is migránsként élnek, valahol Európában!
 
Egyébként a Wikipédia szerint bevándorló az, aki abból az országból, ahol született, életvitelszerűen áttelepül egy másik országba. A bevándorló általában „tartózkodási és munkavállalási engedélyt, majd állampolgárságot” is akar szerezni az őt befogadó országban. Mivel a „bevándorlási hullám” kezdete óta hazánkon a migránsok csak átvonultak, nem növelték az évtizedek, évek óta itt élő valódi bevándorlók számát.
 
Egyébiránt Magyarországon, a hvg,hu szerint, 450 ezer, főleg európai, ezen belül leginkább határon túl született magyar bevándorló él. Plusz kb. 30.000 kínai, vietnami és amerikai. A bevándorlók száma valószínűleg egyre növekedni fog, no, nem a migránsok miatt, hanem a kormány letelepedési kötvény-programja révén, amelyről a zemberek megkérdezése nélkül(!) döntöttek. Eddig, 2013-2014 között „mintegy ezer keresztény családot” fogadott be a kormány Egyiptomból és Irakból (http://www.borsonline.hu/aktualis/titokban-1000-menekultet-fogadott-be-magyarorszag/102876), a 2013-2016. július 1. közötti időszakban pedig, 3649 külföldi kapott tartózkodási engedélyt hazánkban. (A Magyar Nemzet szerint ezen, a kormány által támogatott bevándorlási ügyleteken, csak „Rogán Antal és Habony Árpád ügyvédje is több mint öt milliárd forintot kereshetett.” http://hvg.hu/gazdasag/20160802_444_Valami_buzlik_a_letelepedesi_kotvenyek_korul)
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.