2016. augusztus 7., vasárnap

KÖVÉR NÁCI GENETIKÁT HIRDET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.08.06.


Nem kellene sem megszokni, sem természtesnek tekinteni, hogy a Magyar Országgyűlés elnöke genetikai hibának tekinti a baloldaliságot, és genetikai okokkal magyarázza a baloldali politikai irányultságot. 

A genetikai okokkal magyarázott társadalmi magatartás fajelmélet. A fajelmélet náci teória, Adolf Hitler elmélete. A fajelmélet logikusan vezet el egyes embercsoportok kiirtásához. A genetikai meghatározottság folytán a nekik tulajdonított magatartás nem megváltoztatható. Ha káros, csak a genetikailag meghatározott csoport megsemmisítésével menthető meg tőlük az emberiség.

Kövér a genetikai meghatározottságot nem egy népre, hanem a baloldaliságra érti, azonban ezt a kettősséget éppen a nácizmus oldotta meg azzal, hogy bizonyos magatartásformákat és politikai irányultságot egy néppel azonosított. A szociáldemokrácia, a baloldaliság Hitler fő művében a zsidókkal azonos, és a zsidók genetikai hibájából vezethető le.

Nem véletlen, hogy az antiszemita kódok egyike éppen a baloldaliság, a kommunistázás. A kommunista zsidó, a zsidó kommunista. Maga a "baloldaliság", mint eszme, nem lehet Kövér genetikájának tárgya, mert a baloldaliság eszméjének nincsenek génjei. Génjei csak embereknek vannak. A Kövér által említett génhiba azokat az embereket jellemzi, akik a baloldaliság eszméit vallják.

Kövér tehát felfedezett az emberiségben egy olyan génhibát, amely az embereket baloldalivá teszi. Elmélete szerint baloldali csak olyan ember lehet, akinek hibás génjei vannak. Ez okozza a baloldaliságot. A hibás gének azt jelentik, hogy ezek az emberek selejtek. A génhibák betegséget okoznak.

Mivel ezek a génhibák a baloldaliságot hozzák létre Kövér szerint, a baloldaliság betegség. Méghozzá társadalmi betegség. A betegség halált okoz, ezért a baloldaliság pusztulással fenyegeti a társadalmat. Ez Kövér génelméletének lényege. Mivel a gének és a génhibák is öröklődnek, ezért a baloldaliságot, mint a társadalom pusztulását okozó betegséget csak úgy lehet eltörölni, ha megállítjuk a hibás gének öröklődését, amit csak úgy lehet, ha megsemmisítjük a hibás géneket hordozó egyedeket.

A hibás gének könnyen felismerhetők: akik nem hívei a NER-nek és a keresztény-nemzeti klerikálfasiszta ideológiának, azok baloldaliak, és ebből felismerhető, hogy hibás gének hordozói, a társadalomra veszélyes egyedek. Ha egyelőre nem is szervezünk haláltáborokat a kiirtásukra, és egyelőre nem jelentkezik egyetlen népirtó diktatúra sem, hogy ezt a kényes feladatot átvállalja, és Kövérnek csak deportálni kelljen a génhibás egyedeket, akkor is lehet tudni, hogy ezek selejtes emberek, akiket távol kell tartani magunktól.

Ez színtiszta náci elmélet. Nem mentség, hogy egyesek szerint Kövér diagnosztizálható elmebeteg. Akármennyire törvénytelen is az Orbán-rendszer, és megszálló hatalomnak tekintendő, Kövér mégiscsak a Magyar Országgyűlés elnöke a külvilág és sok magyar számára. Hogy közönséges náci legyen a Magyar Országgyűlés elnöke, aki génhibára vezeti vissza a baloldaliságot, egy uniós tagországban megengedhetetlen...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.