2016. augusztus 7., vasárnap

PONTOSAN AZ ILYEN ÖKRÖK MIATT, AMILYEN TE IS VAGY, JENŐ

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.08.06.


...Képzeld, Jenő! Most nem tetszik, ami van. Nem tetszett 10 éve sem, de amit most Orbán és bűntársai csinálnak, arra nincs példa a magyar történelemben. Képzeld bazdmeg, most van teli a tököm! Na, mit szólsz? Képzeld, jogom van hozzá! Ugyanis nem te fizeted ezt az egész szart, hanem én is. Kurvára nem választás kérdése.

Szólj a főnöködnek, hogy csak orbanisztán ájult híveit nyúzza meg, mindenki mást hagyjon élni! Máris befogom a pofám. Tartsátok el ti Orbánt családostul, Szijjártót, Lázárt, Rogánt, Mészárost és a többi cinkostársat. Akkor teljesen rendben lesz, ha mi, többiek élhetünk nyugodtan. De nem élhetünk, mert megnyúztok mindenkit. Kiraboljátok azt is, aki soha a büdös, tetves életben véletlenül sem szavazott volna erre a rablóbandára.

Az van, Jenő, hogy legfeljebb másfél millóan élősködtök a nyakunkon. Egy faszom kisebbség tipor az idióta, védekezni képtelen többség nyakán és közben azt ugatjátok, hogy kussoljunk, ne is nyögjünk, mert miért nem nyögtünk húsz éve, készáz éve, vagy kétezer éve? Hát mentek ti a retkes francba, egytől egyig!  Az iskola rendszer tönkre tétele, mi? Hát az tényleg el lett baszva, pajtás. Mert sem te, sem a nyomorult szektatag-társaid minimálisan, alapjaiban sem ismeritek a magyar nelvet. A helyesírással köszönő viszonyban sem vagytok, de így van ez a matekkel és a történelemmel is. Olyan szinten vagytok primitívek minden téren, hogy az is csoda, hogy a picsában sikerült a nyolc általánost elvégeznetek...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.