2016. szeptember 20., kedd

LÁZÁR BAYERI ÉS GOEBBELSI MÉLYSÉGEKBEN

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2016.09.19.


A múlt héten Kövér "köteles" László és jászberényi polgármester elvtársa vette elő a cigánykártyát, most pedig Lázár János. Igazi rasszista tempót nyomnak ezek a fideszesek, de nézzük a részleteket.

Az index.hu beszámolója szerint Kövér László házelnök és Pócs János fideszes képviselő ment el egy gyűlölethaknira Jászberénybe, ahol a város fideszes polgármestere annyira átvette Kövér köteles tempóját, hogy Szabó Tamás a „roma polgártársainkhoz” is szólt pár szót, akiknek igyekezett elmagyarázni: szerinte a romáknak be kell látniuk, hogy „minden segítség véges”, és ha a migránsokat betelepítik, és segélyt kell nekik adni, „innen vonjuk el az erőt”. A polgármester lényegében kérte a romákat, győzzék meg egymást, hogy a migránsok eljövetele nekik kevesebb segélyt jelent.

A Fideszben felettébb népszerű gyűlöletgyáros Bayert lelkesen kitüntető Lázár János pedig az ország keleti szélén, Nagyéren tartott fórumot, ahol bayeri mélységekben láttatta a hazai helyzetet, amikor ezt találta mondani: 
„Migránsok százezrei jöhetnek Magyarországra, akikkel nem tudni, hogyan tudnánk együtt élni. – Hiszen 600 éve élünk együtt cigányokkal, akiknek nem tudtuk megoldani a problémáit."
Nos, ez az a pont, amikor azt kell írjam: Lázár, Kövér, Pócs és Szabó kicsit sem különb annál a pojácánál, aki méltatlanul is minden józan gondolkodású ember szerint felháborító módon kapott lovagkeresztet néhány héttel ezelőtt.

Mi az Együttben úgy gondoljuk, hogy a magyarországi cigányság problémáját Magyarország azért nem tudja kezelni, mert az elmúlt 25 évben egyetlen kormány sem indított érdemi, valós, szakmailag megalapozott, politikailag valóban eltökélt programot a cigányság felzárkóztatására. Az elmúlt 25 évben éppen a Lázár János-féle politikai felfogás miatt nem sikerült integrálni a hazai cigányságot, amely a felzárkózás ügyét a "cigányság problémájának" tekinti, nem pedig nemzeti ügynek...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.