2016. szeptember 23., péntek

OKTÓBER 2-ÁN MAGYARORSZÁG ORBÁN ÖLÉBE HULL

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2016.09.23.


Orbán lábon fogja lőni magát és börtönben végzi, ahol a cellája dr. Polt Péteré és dr. Pintér Sándoré mellett lesz, hogy meglegyenek az ultihoz.

Az október másodikai népszavazás tétje valóban Magyarország jövője. Pontosan úgy, ahogyan azt Orbán Viktor az Origonak adott csütörtöki interjúban megfogalmazta. Azzal, hogy október 2-án a magyarok nem a migránsok elosztásáról, Magyarország keresztény vagy muzulmán jövőjéről, szuverenitásukról, kultúrájuk megőrzéséről döntenek, ahogyan azt Orbán sugallja, hanem arról, hogy átadják-e az ország kulcsait végleges megőrzésre Európa legnagyobb szédelgőjének, az európai neofasizmus emblematikus önjelölt vezérének, akit Orbán Viktornak hívnak.

Orbán milliós koncentrációs táborról álmodik, ahová háborús menekülteket záratna. Egy sima szörnyeteg, egy hatalommániás, küldetéstudatos őrült, egy zavart elméjű kalandor, egy érzelem és lélek nélküli prosztó, erkölcsi gátlásoktól megfosztott pitiáner tolvaj hordószónok, akiben azonban ott rejtőzik egy háborús bűnös énje, a ferde vágy, amit már eddig is valóra válthatott volna, ha nem egy miniatűr országocska első számú vezetője, hanem mondjuk franciának, németnek, vagy német ajkú osztráknak, ne adj isten amerikai állampolgárnak születik, mert akkor most Hillary Clinton ellenfelét Viktor Orbannak hívnák és nem Donald Trumpnak.

Igaz, abban az esetben nem lenne szabad hezitálni, az emberiség jövője érdekében le kellene lőni. Persze nem kell, mert – mivel csak egy felcsúti pojácával állunk szemben – Orbán Viktor lábon fogja lőni magát és a szükséges elsősegély után a neki járó helyre, egy magyar büntetés végrehajtási intézetbe fog kerülni, ahol a cellája dr. Polt Péter és dr. Pintér Sándor cellája mellett lesz, tisztán humanitárius megfontolásból, hogy meglegyenek az ultihoz. Persze ez ne vigasztaljon senkit, mert ez nem holnap lesz, hiszen október 2-án kerül csak a tejhatalom a kezébe, a teljes hatalmi őrület, az igazi szédelgés és tombolás még hatra van, az csak azt követően következik, miután beköltözött a budai királyi várba. A töltött puska azonban már ott lóg a falon, és – ha csak a harmadik felvonásban is, de – el fog sülni.

A fasizmus van-e Magyarországon, vagy még fasizmus nincs, vagy diktatúra van-e Magyarországon, vagy diktatúra még nincs nagy loncsos értelmiségi dilemmájában a vezető szólam azt a motívumot ismételgette, hogy Adolf Hitler egy másik Európában élt, egy a győztesek által igazságtalanul felosztott Európában, ahol szinte mindenkit a revansizmus fűtött, most pedig egy olyan Európában élünk, ahol lényegében 70 éve béke van. 45 évig a hidegháború akadályozta meg a III. Világháború kitörését. Utána pedig 25 évig az Európai Unió létrejötte és kiteljesedése a kelet-európai országokkal. Vagyis a nemzetközi helyzet olyan, ahol egy Orbán Adolf Viktornak és elvtársainak semmilyen esélye nincsen – ami ma már fájdalom, de nem igaz...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.