2016. szeptember 23., péntek

MANCI NÉNINEK ÉS PITYU BÁCSINAK IS MONDOM, AKIK OTT CSÁPOLTAK NÓGRÁDI, BAYER, KÖVÉR, LÁZÁR, KÓSA ÉS A BRANCS NÉPBUTÍTÓ LAKOSSÁGI F*SZVERÉSEIN

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.09.22.



...Kérdezni szeretném: mekkora szellemi agónia uralkodik abban az országban, ahol a falig elvitt migránsellenes hisztéria és agymosás kellős közepén ezt meg lehet csinálni? Mennyire kell kreténnek lennie emberek szignifikáns sokaságának ahhoz, hogy ezt a kutyakomédiát el lehessen játszani velük? Kik ezek a Nógrádi-Bayer-félék stand-up-os fellépésein homályos szemmel szájtátó zombik, akik most sem értik, hogy több embert engedtek be letelepedési kötvénnyel Európába, mint ahány nyomorult menekült miatt milliárdos népszavazást írtak ki? Aminek a következményéről

Magyarország kormánya egy tetves bevándorlót nem hajlandó befogadni, de fizetett kormányhirdetésben árulja az Európai Uniót afrikaiaknak. Igen, pontosan tudom, hogy hasonló konstrukciók máshol is vannak (ilyen sehol máshol nincs), de kíváncsi lennék, mit szól hozzá Brüsszel, hogy a magyar kormány a megkérdezésük nélkül telepít Európába harmadik országbeli, nem minden esetben feddhetetlen egyéneket. (Az remélem mindenkinek megvan, amikor a TEK fővezéréről erőszakkal levakarják az újságírót, midőn bűnözőknek árusított letelepedési kötvényekről próbálja faggatni.)

Miért nem hallottam még egyszer se a Bayerek, és a teljes Fidesz-vezérkar óbégatását, hogy pénzes, idegen kultúrájú egyéneknek reklámozzák az Unióban való szabad közlekedést/letelepedést? Ja, hogy azért, mert a Rogán-Habony-féle államkötvényesdi automatikusan elmossa a kulturális különbségeket? Ezektől az idecsábított kőgazdagoktól nem rázza a hideg Kubatovot, Tuzsont, Semjént, Harrachot és a többi gátlástalan gazembert és nem félti a kölykeit, unokáit tőlük? És Bayer Zsoltot sem zavarja, hogy van a bankszámlájukon pénz? Ezek tisztelik a kultúrátokat, gecik? Ezek között nem lehet potenciális terrorista? Ezek nem hordoznak fertőzéseket? Ezek nem erőszakolják meg a feleségeiteket? 300 ezer euró elmos minden különbséget jó és rossz között? A magyar kötvénytől minden migráns rendes emberré válik, aki nem öl, nem erőszakol, nem terrorkodik? Ráadásul úgy, hogy ezt a pénzt kölcsönadják a geciknek, a kamatokat viszont mi fizetjük vissza öt év múlva.

Két rettegés között tisztázzuk: ezek a tárt karokkal várt népek meghitelezik a magyar államot. Nem elköltendő pénzük kell hogy legyen, hanem néminemű tőkéjük, ami öt év alatt fial is, mint az állat. Arról beszéljetek kamunépszavazási ügynökök, hogy a letelepedési kötvény, amit kínáltok boldognak és boldogtalannak, az állampapír. Ezek az emberek nem vesznek letelepedést az unióban, hanem ajándékba kapják azt. A magyar kormánytól, amelyik a saját polgáraival fizetteti ki önnön nagylelkűségét. Kamatostól. Ebben a sztoriban az öt – Rogán maffiózó-gyanús bűnöző által kijelölt, kötvénykereskedéssel foglalkozó – cégen kívül (amiből 4 offshore) senki más nem jár jól.

Tehát Manci néninek és Putyu bácsinak is mondom, akik ott csápoltak Nógrádi, Bayer, Kövér, Lázár, Kósa és a brancs népbutító lakossági f*szverésein: azért fizet minden egyes magyar állampolgár – Manci nénit és Putyu bácsit is beleértve -, hogy gazdag arabok, afrikaiak jöjjenek az Unióba szabad közlekedés céljából, lakni és üzletelni és szaporodni. Azért van ez az egész, hogy ezen az elmés üzleten (ahol nem a kliens fizet, hanem a kurva) a Rogánok és Habonyok jól megszedjék magukat.

Natehát akkor további kérdéseim vannak, hogy a lényegről beszéljünk: ha nemzetbiztonságilag semmiféle kockázatot nem jelentenek ezek az emberek, akkor a TEK jól fizetett f*szfeje miért köpi szembe a magyarokat, amikor nem hajlandó a letelepedési kötvényekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolni? Ha a kormány már oda süllyedt, hogy afrikai színes magazinokban reklámozza az európai megélhetést, akkor nem ördögtől való azt feltételezni, hogy az ISIS és más terrorszervezetek simán áldozhatnak egy kis kölcsönpénzt arra, hogy jól képzett terroristákat, tök legálisan bejuttassanak az EU területére? Azoktól miért nem tetszenek rettegni, Manci néniék, Putyu bácsiék?

Az afrikai virágzó demokráciák és fejlett piacgazdaságok korrupciós szintjére való tekintettel nem tudom, kik lehetnek egyébként azok, akik gond nélkül összekapartak 300 ezer eurót és költöznének a nagy magyar fairytale-be. És amennyiben mégis összekaparták, vajon teljesen legálisan tették? De ha legálisan tették, akkor mi a fenéért akarnának elköltözni onnan, ahol egyébként jó nekik még ha mindenki másnak szar is? Akinek azzal lehet Európát eladni, hogy ott nem ellenőriznek a határon, azzal kapcsolatban nekem inkább fenntartásaim vannak, mint nincsenek.

Szóval akkor az van, köcsögök, hogy ha gazdag muszlim, vagy afrikai néger erőszakol meg magyar nőket, akkor semmi gáz, akkor nem siratjátok a kultúrátokat és nem óbégatjátok, hogy nem tisztelik a vallásotokat? Ezek a pénzes emberek, akik esetenként 20 családtagjukat is magukkal hozzák, ezek kötelezően agysebészek, mérnökök, informatikusok és tengerbiológusok, nem? Csak az Aleppóból érkező szír haszontalan, írástudatlan here mind? Ha víritja a zsetont, akkor anyagyilkos is lehet felőlünk, mert ki nem szarja le?

Akinek van ennyi pénze, ti álnok, megosztó, gyűlöletkeltő politikai hazárdjátékosok, az másként is le tud telepedni Nyugat-Európában, mint magyar letelepedési kötvénnyel. Nekem olybá tűnik éppen ezért, hogy ez a maffiózó-gyanús egyének által kitalált konstrukció legfőképpen gyanús, kétes egyének érdekeit szolgálja, akik egyébként nem igazán juthatnának uniós papírokhoz.

Hányingerek vagytok egytől egyig. Miközben járjátok vidéket, keltitek a feszültséget, szítjátok a gyűlöletet, hazugságokkal butítjátok az embereket, keresztény értékekről halandzsáztok, de hányjátok az epét, párhuzamosan kiárusítjátok az országot és az Európai Uniót. A bevándorlással emelkedő terrofenyegetettség érve most vált igazán röhejessé. Pénzért még az anyátokat is eladnátok. Ha valaki megvenné.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.