2016. október 31., hétfő

ORBÁNT A CIA PERMETEZI?

CSEPELIEK ÚJSÁGA BLOG
Szerző: Veress Jenő
2016.10.31.


Nincs újságíró, akinek praxisában ne fordult volna elő, hogy elméjében károsodott ember kereste meg. Az ilyen kuncsaftokat rendszerint idegen hatalmak – földönkívüliek, CIA, KGB stb. – megfigyelik, zaklatják, megbetegíteni akarják. Parancsukra a házmester „sugarazza” őket és más disznóságokat is művelnek velük.
 
Ennek a típusnak korszerűbb, mondhatni közösségi változata  szerint repülőgépekről szisztematikusan permetezik halálra az emberiséget a „tudjukkik”.
 
Vannak továbbá nyugtalan uralkodók – akiket a rejtői alapművel ellentétben nem ápolnak biztonságos intézményekben -, akik eljutottak már a fentebb vázolt kórtünetig. Orbán Viktor például megosztotta már a népével, hogy a pénztőke, Soros, meg az unió összeesküdött ellene, a vesztére tör – vagyis „sugarazzák”, a hazát meg permetezik.
 
A diagnózisban azonban szintet léptünk a Pharaon-üggyel. Tudniillik, hogy a családjával és hazánkkal is üzletelő, sőt egyenesen a szomszédjába költöző szaúdi „üzletembert” körözi a fél világ. Jelentéktelen ügyekben csak, mint terrorizmus támogatása, nukleáris üzérkedés, csalás, miegymás. Az államnak meg valahogyan nem akarózik mégsem elfogni...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.