2016. december 27., kedd

KIK EZEK ÉS HONNAN VESZIK A BÁTORSÁGOT, HOGY RÁRONTSANAK A VILÁGKLASSZIS ÚSZÓRA?

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2016.12.26.



Miközben az európai hírügynökségek szavazása szerint a 2016-os év harmadik legjobb európai sportolója – Cristiano Ronaldo és Andy Murray után – Hosszú Katinka hétszeres világbajnok úszóklasszis, a FINA rangsorában egyébként már az év legjobb úszónője, a radikálisan jobboldali orosz- és kormánybarát álcivilek kijózanodtak a karácsonyi duhajkodás után és úgy gondolták, hogy az ünnep másodnapja tökéletes alkalom belegyalogolni a sportolóba és amerikai férjébe, aki egyben az edzője is.

Ebben nem annyira az a hírérték, hogy az MTI-Országos Sajtószolgálat minden szemetet válogatás nélkül lehoz, hanem hogy az egy főre jutó mentális-lelki árvízkárosultak száma konstansan magas, és sehogyan nem akar csökkenni. A szellemi teljesítmény CÖF-ös dimenziójában szárnyaló Honfoglalás 2000 név alatt futó, Putyinba és Matolcsyba egyaránt szerelmes, Munkáspárt-barát honfiúk és honleányok gyülekezete (ITT írtunk róluk, akkor szintén Katinkát gyalázták) talán a legjobb példa arra, hogy a lábon kihordott agyhalál egyáltalán nem csalás, nem ámítás...

...Ezek a pofátlan senkik a nemzeti konzervatív jobboldal szellemi hátországát alkotják állítólag, ezek miatt is annyira visszataszító a NER-nek nevezett monstrum. Ezek a lények most konkrétan azért hörögnek, mert szerintük Katinka és Shane meg akarják fúrni a nagyszerű 2024-es budapesti olimpiát. Hát ha ezzel az országgal történhet valami jó is a sok mocsok mellett, akkor az éppen az, hogy soha a büdös életben nem rendez olimpiát. Senki nem tehetne akkora szívességet Magyarországnak, mint az, aki sikerrel lobbizik azért (persze, itt szó nincs erről), hogy Budapest ne rendezhessen olimpiát. Aki szerint ez hazaárulás és nem pragmatikus megfontolás, az vagy gazember, vagy a Honfoglalás 2000 nevű idióták társasága. Vagy mindkettő.

Megdöbbentő valahol, hogy karácsonykor is azzal kénytelen szembesülni az ember, hogy a kártékony és határtalanul ostoba, ellenben határtalanul öntudatos emberek sora végeláthatatlan, az ’50-es évek szelleme pedig valahol itt kísért állandó jelleggel közöttünk. Remélem nem arra a gyúrnak ezek a – jelzőt sem igazán találok rájuk – nénik és bácsik, hogy előregyártsák a bűnbakot, aki miatt majd nem lesz olimpia Budapesten, bár raklapnyi milliárdot mindenképpen elvisz a nagyfene készülődés. Nem ajánlom nekik, hogy a gazdasági csőddel egyenértékű olimpia ésszerű elutasítása helyett Hosszú Katinkát próbálják lejáratni. Le lehet szállni a legsikeresebb magyar sportolóról és befejezni ezt a méltatlan, hazug szájkaratét. Hosszú Katinka cipőjén a por értékesebb, mint ennek a gyülekezetnek több évnyi ügyködése a honért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.