2017. január 21., szombat

AKKOR LEGYEN OLIMPIA, AMIKOR A FIDESZ IGAZAT MOND

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.01.21.


Akkor legyen olimpia, ha a Fidesz jelenlegi alaptörvénye nem módosul többet, és törlődik az emlékezetből.

Akkor legyen olimpia, amikor stadionok helyett az állam kórházakat épít!

Akkor legyen olimpia, ha az oktatásban szerzett tudás versenyképes lesz a világon bárhol, és ennek a körülményei meg vannak teremtve.

Sok feltételnek kell még ennek az országnak ahhoz megfelelni, hogy egyáltalán az eszébe jusson bárkinek is, hogy itt a hazában egy ilyen nagyszabású rendezvénynek helyet kellene adni. Jelen körülmények között ott van pénzkidobásnak Orbán Viktor Várba költözése, ami azért valljuk be, lassan egy királynak is becsületére válik ha a körülményeket, és a költségeket nézi a saját eszét használó. De elég lenne a vizes palotára nézni, ahol egy épületből is el tudnak lopni annyit, hogy már négyszeres árnál jár az eredeti beruházás. Ja kérem, ha egyszer valaki megéhezik, annak az étvágyát a közpénz csak fokozza.

El kell érnie az országnak az olyan körülményeket az olimpia rendezéséhez, amikor a jelenlegi tolvaj, hazudozó, gátlástalan, pofátlan, urizáló szemét mocskos banda – amely jelenleg kormánynak nevezi magát – már csak egy fejezet a történelemből.

Ha már a munkavállaló az elvégzett munkáját megillető jövedelemmel rendelkezik, abból képes a családját eltartani, lehet az olimpia rendezésére gondolni.

Ha a közmunkás képes a saját erejéből munkát találni a versenyszférában rövid időn belül, és a közmunkában töltött idő alatt hasznos tudást szerez, lehet az olimpia rendezésére gondolni.

Ha a gazdálkodó képes a saját erejéből földbérlésre, ott valós terméket állít elő, és nem csak a támogatás miatt kell neki a föld, mivel azt valóban megműveli, lehet az olimpia rendezésére gondolni.

Ha a beteg aki kórházba kerül, ott megfelelő ellátást kap a gyógyulása érdekében, az ápolók, az orvosok, a takarítók, a karbantartók elégedettséggel végzik a munkájukat, megfelelőek a betegellátás körülményei, akkor lehet az olimpiára gondolni.

Ha a tanár nem fog félni a tudásra oktatni a gyermeket, nem kell neki jelentést írni a kollégájáról, a szülőkkel a gyerek érdekében, annak fejlődéséért végzi a munkáját, akkor lehet az olimpiára gondolni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.