2017. január 15., vasárnap

BARTUS LÁSZLÓ: ORBÁNÉKNAK A CIVILEK A NER "ZSIDÓI"

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2017.01.14.


Már a harmincas évek Németországát idézi a Nemzeti Együttműködési Rendszere "civilek" ellen indított kampányának hangneme. Kovács Zoltán kormányszóvivő terrorizmussal vádolja a magyar "civileket". Szerinte terrorszervezetekkel működnek együtt. Hamarosan terrorista lesz minden igazi ellenzéki, aki nem kollaborál a NER-rel. Kovács nem tudja, mit beszél, és főleg nem tudja, hogy szavainak milyen hatása lesz. A hatásmechanizmus megegyezik a zsidók elleni uszítás hatásával. A goebbelsi propaganda lerombolja a civil szervezetekkel szembeni agresszió gátjait.

Olyan szervezetekkel ugyanis, amelyek terroristákkal működnek együtt, bármit meg lehet tenni. Az a minimális követelmény, hogy azonnal csukják börtönbe őket. De minden további nélkül be lehet törni az ablakaikat, meg lehet rohamozni az irodáikat, fel lehet gyújtani a szobáikat, lehet bántalmazni is őket. A recski tábor megnyitása a NER-ben csak idő kérdése. A gyűlöletkeltés nagymesterei, a "keresztény Magyarország" hirdetői, a menekültek mellett megtalálták és célponttá tették az újabb ellenséget: a NER közvetlen függőségi rendszerébe nem tartozó, szabad civil szervezeteket.

Lehet holnap küldeni a konzultációs kérdést, lehet népszavazást tartani arról, betiltsuk és üldözzük-e a "civileket". A válasz kifejezi majd a nép akaratát. A NER semmi mást nem tesz, mint engedelmeskedik a magyar népnek. Ez ám a demokrácia, nem a politikai korrektség és a hatalmi ágak szétválasztása.

S hogy mivel bizonyítja Kovács azt, hogy a magyar civil szervezetek együttműködnek a terroristákkal? Ugyanazzal, amivel Hitler bizonyította a Cion bölcseinek jegyzőkönyveit. Konteóval és ráolvasással. Azt mondta, „nemcsak Szerbiában, a Nyugat-balkáni útvonalon, hanem legutóbb a spanyol észak-afrikai enklávé kapcsán bebizonyosodott annak a gyanúja, hogy szervezetten küldenek több száz embert a kerítésre”. Amikor megkérdezték tőle, hogy a „Soros-féle” civil szervezetek együtt dolgoznak-e terrorszervezetekkel, azt mondta: „Abszurd koalíció látszik kialakulni. Hogyan lehetséges az, hogy magukat emberjogvédő vagy civileknek nevezett emberek ezekkel a terrorista vagy embercsempész szervezetekkel akarva-akaratlanul cimborálnak vagy együttműködnek?”

Ennyi elég is. Nem kell bizonyítani semmit. Sem azt, hogy a szíriai háborúból menekülők nem terroristák, még azt sem, hogy az embercsempészek sem terroristák, csak aljas gazemberek, akik pénzt csinálnak mások nyomorából. Azt sem kell bizonyítani, hogy a magyar határra érkező menekültek megsegítését végző civil szervezeteknek közük lenne ezekhez az embercsempészekhez. Elég azt mondani, hogy "akarva-akaratlan együttműködnek" azokkal, akikkel ezek a szerencsétlenek a kiszolgáltatott helyzetükben az útjuk során találkoznak. Az "abszurd koalíció" az, hogy az életüket mentő menekültek több ezer kilométerrel korábban találkoztak embercsempészekkel, most pedig találkoznak a magyar határon olyanokkal, akik vizet adnak nekik. A beteg gyermekeiket ellátják az embertelen, fasiszta magyar kormány helyett, amelyet Kovács szóvivő képvisel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.