2017. január 26., csütörtök

ÉGETŐ ÉS HALASZTHATATLAN PROBLÉMÁRA TALÁLT TOROCZKAI ÖTLETES MEGOLDÁST

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2017.01.26.



Sehol egy kormányrendelet, egy Fidesz-KDNP által elfogadott törvény, így egy jobbikos polgármesternek kellett választ találni a sürgető kérdésre.

Teljes tévedésben élték az életüket eddig azok, akik gy gondolták, a jobbikos Toroczkai polgármester által vezetett ásotthalmi képviselőtestület már egyszer s mindenkorra lerendezte a faluban a migránskérdést azzal, hogy tavaly ősszel betiltották a burka és a csador viselését, meg a mecsetépítést.
Mert a mecsetépítés tilalma például nem is került bele az önkormányzati rendeletbe!

Így aztán hiába vonta kétségbe a rendelet jogszerűségét a kormányhivatal és a ombudsman, hiába semmisíti meg esetleg az Alkotmánybíróság, a migrisimogató balliberálok nem tudják megakadályozni, hogy Ásotthalom betiltsa az idegen vallási épületek létesülését a településen.

Mert azt majd a februári ülésén határozzák el, amikor a képviselőtestület módosítja majd helyi építi szabályzatot - írja a Magyar Nemzet, illetve nyilatkozza nekik Toroczkai polgármester.

Nem nehéz elképzelni, mi indította őket erre a lépésre: mindenképpen megoldást kellett találni arra az égető problémára, hogy már halomban állnak a mecsetépítési kérelmek a jegyző asztalán, egyesek meg - tilalom hiányában - engedélyt sem kérnek, csak építik a mecsetjeiket. Mintha az egész világ Ásotthalmon akarna mecsetet építeni.

Ez így nem mehet tovább. Ezt mindenképpen meg kell akadályozni. A kérdést véglegesen rendezni kell.

Meg még ezernyi másikat is, amire abból lehet következtetni, hogy Toroczkai polgármester azt nyilatkozta a lapnak, hogy "ezernyi terve és ötlete van".

Most már csak az a kérdés marad, hogy Toroczkai vajon a Fidesz beépített embere-e, aki így akarja megakadályozni a Jobbik mérséklődésének látszatát is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.