2017. február 2., csütörtök

HÁROM DARAB VÉRNYUGGER SAJÁT HATÁSKÖRBEN ÜGYINTÉZKEDIK MINDANNYIUNK NEVÉBEN ÉS HELYETT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.02.01.



...Ők üdvözlik Putyint, csontig benyalnak neki, majd megkérik a vezérüket, hogy ugyan szóljon már az orosz cáratyuskának pár kedves szót. Atyuska pedig hasson oda az érdekünkben, lehetőleg szerezze vissza nekünk Erdélyt – azt csak a sorok között, mintegy szőrmentén kérjük – és ha már amúgy is a mi dolgainkban jár el, ugyan legyen kedves az olimpia ügyében is intézkedni. Mert a 3-5 darab elszánt nyugger nagyon szeretné.

Nem lenne ezzel nagyobb baj, ha a saját nevükben sertepertélnének, de láthatólag komolyan veszik a dolgot. Még ez sem lenne probléma, ha a saját nyugdíjukat ajánlanák fel a nemes célra, esetleg az évtizedek alatt összekuporgatott vagyonkájukból óhajtanának atomerőművet, olimpiát. De látható módon ez eszükbe sem jut, hanem a mindenki pénzét, befizetett adóját költenék a hobbijukra, ide értve a még meg sem született majdani munkavállalók adóját is. Az pedig nem annyira korrekt elképzelés.

Célszerűbb lenne, ha az aggkorú honfoglalók valami hasznosabb elfoglaltságot találnának maguknak, gondolok itt a olyan közhasznú tevékenységekre, mint az önkéntes munka, hólapátolás kalákában, esetleg a hölgyek köthetnének meleg sálakat a rászorulók számára. Felőlem az urak is köthetnek, eszemben sincs szexista diszkriminációval sújtani a harcosokat. Lényegében bármit csinálhatnak, csak a közös kasszáról pattanjanak le és lehetőleg nagyobb nyilvánosság előtt ne beszéljenek ekkora baromságokat, mert a végén meghallja valami külföldi újságíró és még hülyébbnek nézik az ország lakóit, mint eddig.

A két agyatlan Nobel-békedíjra való felterjesztése annyira jó ötlet, hogy majdnem én is filctollat ragadtam, hogy egy A4-es lapra írjam a magam üzenetét, de aztán mégsem tettem ilyet. Nem azért, mintha nem támogatnám a két zseni szépségkirálynővé választását Nobel-díj jelölését, hanem azért, mert egy nyomorult filctollat sem találtam az egész szerkesztőségben.


1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.