2017. február 10., péntek

ILYEN ÁROKÁSÓ, SAJÁT NÉPÉT AKÁR FELÁLDOZNI IS KÉSZ ÖNZŐ F*SZ TALÁN MÉG SOHA NEM CSIMPASZKODOTT ENNEK A NYOMORULT ORSZÁGNAK A TRÓNJÁBA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.02.10.


Itt izgulok teljes erőből, de népünk nagy vezetője sajnos még a susnyásban lappang. Addig is az M1 stúdiójában okos bácsik magyaráznak okosakat. Leginkább arról, hogy miért ennyire szánalom a baloldal. Szerkesztőségünk összevont kedvence (az egyik a sokból) Mráz Ágoston Sámuel (időnkét Szilamér) érdekes módon Gyurcsány Ferencet védi. De jött a főnök, hajrá! Szeretlek, Viktor! És hazudós vagyok. Ja, nem. Egyik sem.

Schmitt Pálnak verbálisan kezet csókolt a nagy ember, elsütött néhány idióta viccet már az elején és mondja és mondja.

Média-siserehad! Új kifejezés, tanuljuk meg. Most mesét mond a meghalni nem hajlandó történelemről, amiről végül persze kiderült, hogy az bizony ő maga, Szeretett vezérünk. És szabadság van, mert megdögölnek a liberálisok. A világban és úgy általában is.

Rettenetesen el volt nyomva eddig a magyar jobboldal, benne maga a felcsúti géniusz is, de most süllyednek a liberálisok, kitört a szabadság.

Esküszöm, beszarok! Oké, hogy oda van neki írva és felolvassa, de lehetséges, hogy hisz is abban, amit beszél? Mert már ott tart, hogy borzalom elnyomás volt, kevés híján elpusztult a világegyetem, de a szabadságszerető népek fellázadtak, lassan legyőzik a gyilkos liberálisokat (Brexit és Trump!) és mégis megmenekül az univerzum, benne kicsiny hazánk. Éljen!

Hadállás van! Mindenki mindenki ellen fellázadt, főleg ők, a szuverén országok (mármint az Orbán nevű és hívei) lázadtak fel az unionisták ellen. Én már kezdem egy hangyányit unni ezt a sok hülyeséget, mert már ezerötszázszor hallottam. Lehetséges, hogy ezeket a paneleket random kihúzzák egy kalapból és kész? Mert úgy tűnik.

Na, mégis van újdonság. A liberálisok a demokrácia ellen fordultak és beengedték a rókákat a tyúkólba és bosszúból ránk engedték a migránsokat. Milliószámra.

Most ezt nagyon komolyan mondom: ez az ember nem normális. Annyira populista, hogy megrepedt a tévé burkolata és annyira hazug, hogy pereg a plafonról a vakolat. Ilyen elmebeteg, uszító, gyűlöletkeltő habogást már régen hallottam, azt is csak archív felvételeken. Felirattal.

Most ráfordul az országra. Most éppen arról hazudozik, hogy mennyire racionális, jó és stabil a Nemzeti Együttműködés Rendszere, az ország stabil, mint a kurvaélet. Trianon is van, amitől – ha jól értem kuszaagyú mondatait – fideszék simán megvédtek volna minket, de majd most is. 700 000 új munkahelyet is csinált ez a drága ember és a másik kezével csökkentette a rezsit, ráadásul a migránsokat is megállította és megvédte Európát. A népszavazással pedig megmutattuk.

Édesistenem! Szellemeskedik. Majd ide menekülnek az európai országok lakói. Németek, hollandok, svédek, angolok ide fognak menekülni a migránsok elől. Ők az igazi menekültek és őket majd befogadjuk. Nagy a baj, mondom én...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.