2017. február 10., péntek

KEDVES TÁNYÉR-, SEGG- ÉS TALPNYALÓK! MI EZ A SZÁNALMAS HÚZÁS MÁR MEGINT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.02.09.



Viktorka, kicsi csillag! Mi történt a mindennel szembemenő, akár széllel szemben is bátran hugyozó bátorságoddal? Holnap évet értékelsz és ehhez le kell zárni egy fél hektárnyi területet? Mitől rinyálsz, arany cimbora? Mást kérdezek, mert tuti nem te döntötted ezt el, valószínűleg nem is tudsz róla. Úgyhogy inkább a slapajaidnak címzem a kérdést.

Kedves tányér-, segg- és talpnyalók! Mi ez a szánalmas húzás már megint? Féltek, hogy a vezér találkozik a valósággal? Hogy szembejön őfelségével az istenadta nép? Attól rettegtek, hogy a fényes csillag szembesülni talál az emberek valódi véleményével és nem csak az általatok megszűrt alternatív valóság hamis burka veszi körül?

Csak úgy kérdem: mi történne, ha megvilágosodna a főnökötök? Ha rájönne, hogy mégsem imádja mindenki habzó szeretettel? Eldőlne, mint áfacsökkentett féldisznó az ólban? Nem unjátok még, hogy egy kicsi ország minden tekintetetben jelentéktelen vezetője körül akkora cirkuszt csaptok, mintha ő lenne egyszemélyben az angol anyakirálynő és az Amerikai Egyesült Államok elnöke? Mitől féltek ennyire? Kifütyültek már mást is ebben az országban (ti aztán tudjátok), mégis túlélte.

Orbán Viktor uralkodása kezdete óta nem ad interjút, csak a gondosan kiválogatott mikrofonállványoknak. Nem lehet megközelíteni, nem lehet kérdezni, vitázni főleg nem mer senkivel. Az utca, ahol a mi adónkból éldegél, évek óta a TEK védelme alatt áll, gyakorlatilag lezárt terület. Magyarországon nem divat sem megmerényelni, sem leköpdösni a politikusokat, Orbán nem forog semmiféle veszélyben, mégis dugdossátok az emberek elől.

Mitől is kell ennyire fosni? Hiszen ha ma, holnap, a jövő héten lenne választás, a felcsúti focista 350 százalékos győzelmet aratna. Ezt hangoztatja az összes elemző cég, amely cégeket ti fizettek. Mindenki őt akarja és őt imádja, ezt is naponta olvashatjuk a közpénzből eltartott, közepes képességű firkászaitoktól, láthatjuk a közpénzből kitartott televízióitokban. Akkor mire ez a nagy pánik? Ti is tudjátok, hogy hazudtok megállás nélkül? Tudjátok, hogy távolról sem olyan erős a fölény, hogy nem mindenki dicsőíti a vezért, nem mindenki csókdossa a lúdtalpa sáros nyomát is?

Tudjátok, hogy nagy a baj az országban, nő az elégedetlenség és csak egy szikra kell a robbanáshoz? Még az sem elég, hogy jelenleg nincsen ütőképes ellenzék? Féltek, hogy bármikor összesűrűsödhet annyira az elkeseredettség, hogy elsöpörje a kereszténység megmentőjét? Őt féltitek, vagy magatokat? Aggódtok, hogy összeomlik, ha kénytelen szembenézni mindazzal, amit ebben az országban művelt? A következményektől óvjátok?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.