2017. március 16., csütörtök

KEVÉS ABSZURDABB DOLOG VAN ANNÁL, MINT AMIKOR ORBÁN VIKTOR ARRÓL BESZÉL, HOGY MEGTEREMTETTE A NEMZETI EGYSÉGET

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2017.03.15.




...Ami fontos, a beszédből









  • ezúttal szinte teljesen kimaradtak a migránsok (úgy látszik, a Fideszben is rájöttek, ez nem lesz elég a választási győzelemhez),
  • nem volt benne terrorizmus és európai polgárháború (ezek a gonosz muszlimokok annyira alattomosak, hogy nem hajlandók robbantani, amikor a Fidesznek a legjobban kellene),
  • és nem volt szó a hanyatló, pusztuló, széteső Nyugatról, meg a fellendülő, virágzó Kelet-Közép-Európáról sem (a Századvég, vagy valamelyik másik közpénzen kitartott pénzmosoda azt mérhette, hogy ez még a legelvakultabb orbánista körökben is köznevetség tárgya).
Ami valószínű, a nemzeti egység lett volna a fő üzenet, ezért

szállították a beszédre buszkonvojokkal a Fidesz-szervezeteket, az iskolásokat, vagy a kettő átfedéseit, mint például Puskás Akadémiát.

(Erre még ők is jók lesznek, ha már arra úgysem kellenek, hogy a nagycsapatot erősítsék.)

Azonban a nemzeti egység eme szép és jól szervezett megnyilvánulását nem átallott tönkretenni néhány száz vagy néhány ezer békétlen okvetetlenkedő, aki nem kívánja a nemzet nagyságot.

De persze milyen nemzeti egység az, ahol a kormányzópártot a legutóbbi választáson

  • a választójososultak csak negyede támogatta,
  • a szavazók jól látható, 58 százalékos többsége meg egyenesen ellenes szavazott.
Valamint hiába értett egyet esetleg a népesség jelentős többsége, 70-80 százaléka Orbán népszavazási kérdésével, csak kb. 40 százalékuk volt hajlandó elmenni, és rá szavazni, az egyértelmű többség inkább otthon maradt, vagy érvénytelenül szavazott.

A legnagyobb kisebbség (© Tölgyessy) már nemcsak többségnek, de nemzeti egységnek hazudja magát.

Pedig Orbán hallotta a füttyszót most is, még ki is tért rá, nem csak a rekedt ordításán látszott, hogy zavarja, mint október 23-án, de azt mondta, hogy nem kell bele foglalkozni, hanem menetelni kell tovább

a nemzeti nagyság kapuja felé.


Ami esetleg arra lehetett utalás, hogy Mészáros Lőrinc vagyonkezelő frontember beszáll valamilyen kapubizniszbe. Vagy valami ilyesmi. Még ennek lenne a legtöbb értelme. De természetesen az is lehet, hogy nem hallottuk jól füttyszótól.

Ezek a rohadt, fütyülő, magyarellenes álomgyilkosok.

Vagy az is lehet, hogy csak ébren vannak.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.