2017. március 20., hétfő

KIÁLTÁS A KEMPINGBŐL

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.03.19.


Mikor számbavették, hogy ki nem rúgott még Gyurcsányba, kiderült, hogy Szabó Gábor Tuareg valamilyen félreértés folytán most kimaradt a sorból.
Azonnal pótolni kellett.
Nem mondom én, hogy a neves ellenálló máskor nem rúgott egyet-egyet a langaléta pártelnökbe, de most szükségét érezte, hogy nyílt levélben forduljon az egyes számú közellenséghez, és ebben valami egészen újszerű, egyedi tanáccsal lássa el.
Sokan vannak Gyurcsány tanácsadói, egyel több, vagy kevesebb meg se kottyan neki.
Nem gondolom, hogy most kapálgat a kertjében, közben felváltva a majdani remek ételekre és Tuareg tanácsára gondol: "Ha elmegyek méltósággal, ahogy a neves forradalmár tanácsolta, hát olyan libasültet rittyentek, halványvörös káposztával hogy még magának Orbán Viktornak is összefut a nyál a szájában, habár ez rám nézve felettébb kockázatos..."
Hogy mitől tört rá ez az ötlet éppen most a neves forradalmárra, nem lehet pontosan tudni, de az nyilvánvaló, hogy a szavalókórus most is az "Orbán vágya" című örökbecsűt adja elő.
A kórus megadja az alaphangot, mint hajdan az irodalmi színpadok szereplői - időnként előugrik egy Jóskapista és mellét kidüllesztve harsogja: Gyurcsány monnyon le!
Most éppen a forradalmár, kinek lánglelkét lehugyozta hálátlan népe.

Tulajdonképpen értem én a lelki mozgatórugókat, a pénisz-irigységtől az intelligencia-deficiten keresztül a huszonharmadik alabárdos irigységéig a bonviván láttán, mégis, piszkosul zavar ez a kisszerűség, de még jobban az, hogy a kóristák és szólisták mennyire nem értik a demokráciát.
Gyurcsány egy bejegyzett párt elnöke, mint ez többször is kiderült, vannak emberek, akik benne látják a kiutat a demokrácia válságából.
Hogy igazuk van, vagy nincs, ez lényegtelen is, hiszen állásfoglalásuk egyéni ismeretek, élettapasztalat, rokon vagy ellenszenv kérdése, viszont a döntés minden magyar állampolgárnak elidegeníthetetlen joga.
Nem ő az, akinek kapcsán megkérik az állampolgárt, hogy aki rá szavaz, emelje fel a bal kezét, aki meg nem rá szavaz, az emelje fel a másik kezét is, hiszen megkérdőjelezhetetlenül és sokszor a doktrinerségig demokrata, néha még saját rovására is.
Tuaregnek, Botkának meg az összes többinek is joga van ahhoz, hogy másra szavazzon, de ahhoz nincs joga, hogy el akarja távolítani a közéletből azt, akivel kapcsolatban eszi a sárga irigység.
Annyi jobboldali, annyi neonáci, újnyilas, zavaros fejű idióta szerepelt már a magyar közéletben, mégsem lépett fel ellene a baloldalról ilyen durván és egy bulldog szívósságával senki.
Itt vonulászhatott nyíltan a neonyilas Gárda, mégsem váltak a baloldal közellenségeivé, hiszen az már van: Gyurcsány Ferencnek hívják.
Akinek egyébként tenger hibája van, merthogy ezekhez is joga van, viszont dolgozik és odafigyel rá a társadalom, míg támadói hibázhatnak annyit, amennyit csak akarnak, a kutya sem figyel rájuk..
.

ITT OLVASHATÓ


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.