2017. április 22., szombat

EZENNEL FELSZÓLÍTOM A NEMZETET, HOGY A NEMZET AZONNAL KÜLDJE VISSZA FELCSÚTRA AZ INZULTÁCIÓS LEVELET

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.04.21.


Ma Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Soros soros. Gondolom, a többiek edzőtáborban vannak és egy darab zseblámpa halovány fényénél migránsokat keresnek a rekkettyésben éjjel kettőkor. Szar ügy, mert köztudott, hogy a migránsok feketék, de minimum erősen barnák és ezért a sötétben még nehezebb meglelni őket, mint mondjuk a Keleti pályaudvaron, ahol nem annyira nehéz.

Szerencsére itt van nekünk Völner úr, akiről eddig sem tudtam, hogy kicsoda, most sem tudom, de nem baj, mert nem is érdekel. Arra a kis időre, ami nekik nekem hátravan, már igazán nem érdemes az amúgy is túlterhelt gyenge agyamat rongálni a megjegyzésével.

A lényeg: azonnal töltse ki mindenki a drága miniszterelnök úr által sajátkezűleg megkomponált nemzeti konzultációt és küldje is vissza mindenki – lehetőség szerint többször is -, mert szerető, valamint nemzeti, illiberális éspláne unortodox, deviszont keresztény kormányunk csakis a megfelelő számú papírfecni birtokában lesz képes megállítani a migránshordákat, amely hordákat egyrészről Soros György, aggkorú cselszövő és háttérhatalom zúdít reájunk, másfelől a Soros György által kiképzett és finanszírozott álcivil szervezetek tuszkolnak befelé a drótkerítés alatt, mégpedig azért, mert sok pénzt keresnek tuszkolás közben. Ezt szépen leírta a kormány, hozzávetőleg ötezerhatszázhuszonhétszer. Itt egy random közlemény, ez pont tegnapi:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.