2017. május 5., péntek

ÁLLÍTSUK MEG FELCSÚTOT!

FALRAMENTAPARLAMENT BLOG
Szerző: Vágó Gábor
2017.05.04.


Mészáros Lőrinc óránként egymillió forinttal gazdagodik, miközben barátja, Orbán Viktor számláján összesen hétszázezer forint van. Véletlen volna? Fognak valaha bűnhődni ezért?

Az egyszerű felcsúti lakos is csak közvetetten tehet róla, hogy települése a magyar történelem fekete lapjaira került. Mégis a település neve összefonódott a modern magyar történelem legnagyobb rendszerszintű korrupciós üzelmével. Ilyen hirtelen gazdagodásra, mint amit Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterként produkált nem volt még példa. A közpénz úgy vándorol Mészároshoz a miniszterelnök barátja segítségével, hogy minden jogszerűnek tűnik, minden le van papírozva. Szerintem Mészáros Lőrinc nem is létezik, csak Orbán Viktor egójának a kivetülése.

A közösből kivett pénzekből hétről-hétre szinte komplett iparágakat vásárol meg a duó. Propaganda-médiabirodalmuk már 192 újságból, és TV-ből áll. Számtalan cégükkel megkerülhetetlen tényezők lett számos piacon. A nemzeti tőkésosztály kiépítésének programja azért nem működik, mert az állam csöcsén csüngve nem lesznek versenyképesek nemzetközi szinten az EU-s forrásokból, és a magyar költségvetésből felpumpált cégek. Egy valamire jó ez a terjeszkedés: az ország fideszes gyarmatosítására. Lehet, hogy egyszer a te cégedért is be fognak csöngetni?...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.