2017. május 4., csütörtök

BOTKA FELSZÓLÍTOTTA GYURCSÁNYT, TÁVOZZON A POLITIKÁBÓL

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: nickgrabowszki
2017.05.04.


A DK elnöke megvehette volna az állítólagos banki papírokat, de nem tette, mert saját politikai túlélése ezúttal is fontosabb volt Orbán leváltásánál.

A szegedi szocialista polgármester, az MSZP - egyelőre - nemhivatalos miniszterelnök-jelöltje az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt mondta, távoznia kell a politikából Gyurcsány Ferencnek, ha nincsenek bizonyítékai arra, hogy az oroszoknak bizalmas információik vannak a Fideszhez és személyesen Orbán Viktorhoz köthető törvénytelen pénzmozgásokról.

Ez a legkeményebb üzenet Botkától Gyurcsány felé. Eddig az MSZP csak a volt elnökének a a közös listára való felvételétől zárkózott el kategorikusan. Most már a közéletből való távozását követeli, kihasználva Gyurcsány szarvashibáját. (Vagy inkább gyávaságát.)

A volt miniszterelnök a múlt héten adott 72 órás ultimátumot Orbánnak, hogy tisztázza magát azokkal az amúgy nem konkretizált állításokkal szemben, miszerint Oroszországnak bizonyítékai vannak a hozzá - mármint Orbánhoz - köthető illegális pénzmozgásokról.
  • De Orbán nem tisztázta magát.
  • Sőt, kiröhögte Gyurcsányt
  • Valamint nem jogi természetű - értsd: orvosi - segítséget javasolt.
  • A Fidesz meg egyenesen azt közölte: Gyurcsány meghülyült.
Az ultimátum lejártával Gyurcsány beváltotta a fenyegetését: most már elhiszi, amit a papírok állítanak. (Amiket továbbra se mutatott meg. Sőt, azt közölte, nincsenek is a birtokában.)

A magyarázkodásában addig eljutott, hogy az állítólagos papírokról önvédelemből beszélt, hogy ne tudják azzal vádolni, hallott róluk, látta őket, ismerte azokat, de mégsem szólt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.