2017. május 29., hétfő

FEGYVERBE!

HUPPA BLOG
Szerző: Cserpes Tamás
2017.05.28.



Vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (…) , olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni közintézményeket, bankokat, aminek kifejezetten az a célja, hogy valamilyen rendőrségi attakot provokáljanak ki.” (Rogán Antal,2017. május 26.)

Hirtelenjében nagyon elkezdtek mozgolódni a kormányoldal legismertebb erkölcsi zombijai. Rogán Antal, valamint Farkas Flórián normális politikai környezetben már rég politikai hullák lennének. A NER azonban varázslatos módon életben tartja ezeket a csodabogarakat. Irdatlan mennyiségű összegek elherdálása után átmenetileg ugyan hibernálódnak, de egy idő után feltápászkodnak és tovább folytatják szokásos tevékenységüket. Úgy, mintha közben semmi sem történt volna.

Példájuk okulásul szolgálhat azok számára, akik azon morfondíroznak, vajon mi lesz itt 2018 után. Tulajdonképpen semmi különös, csupán tovább folytatódik majd egyesek mesés gazdagodása. Az ország természetesen teljesen rendben lesz. A propaganda továbbra is eltünteti majd a kellemetlen tényeket, előzékenyen bemutatja az ország felvirágzását és az emiatt acsarkodó külső és belső ellenségeket. Nemzeti konzultáció is lesz, igény szerint akár havonta.

A magyarországi népesség arra érdemes részének ideológiai átnevelése (idomítása?) mára befejeződött. Senkit sem háborított fel különösebben az, hogy a magyar kormány ismét Farkas Flóriánnal kötött szövetséget a magyarországi cigányság érdekei ellenében. Az említett illető kalandokban bővelkedő életútja során már többször bebizonyította, hogy ő bizony sok mindenre alkalmas, de arra egyáltalán nem, hogy ellenálljon az anyagi világ csábításának.

Flórián bajtárs óriási szerencséjét valószínűleg annak köszönheti, hogy sokat költ, de erről keveset beszél. Még az Európai Csalás Elleni Hivatallal (OLAF) is csak többszöri kérlelés után volt hajlandó szóba állni, amidőn az őt, mint érintett személyt óhajtotta kikérdezni a szabálytalanságok miatt megbukott Foglalkoztatási szövetkezetek – Híd a munka világába, valamint az Út a szakmaválasztáshoz TÁMOP-projektekről. A cécó az adófizetőknek nagyjából 1,6 milliárd forintjába került, a támogatásban részesülők pedig ennyi pénztől estek el. A projekt munkahelyek helyett irodaházakat, szolgálati gépkocsikat és más furcsa dolgokat teremtett, amit az UNIÓ nem volt hajlandó finanszírozni.

Rogán propagandaminiszter hasonló játékot játszik, csak jóval nagyobb tétekben. Néhány átmeneti kellemetlenséget leszámítva ennek ellenére ő is folyamatoson nyerésre áll. Szerencseszériája valószínűleg 2018 után sem fog megszűnni. Az kapja, aki marja. Ő meg marja rendesen, amit csak lehet...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.