2017. május 29., hétfő

DRÁGA FIDESZES NEMBARÁTOM AZ AGYHALÁLBAN, REZSISZILUS!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.05.28.



...Hát te nagyon el vagy tévedve, haver, ha azt hiszed, hogy normális, jóérzésű ember irigységet érez veled kapcsolatban. Mégis mit kéne irigyelni tőled, te gátlástalan, elvtelen – újabban közpénzből fészket rakó – parancsvégrehajtó? Szerinted tisztességes, nem átmosott agyú ember irigyli ezt a bolsevik tempót, amivel hatalmi pozícióból fröcsögsz és úgy komcsizol, hogy fel sem fogod, hogy közben saját maffiakormányod tökéletes jellemzését csomagoltad egy hamis idézetbe? És tudod mi a durva? Hogy miután annyit güriztél, minden vállalhatatlan szarságot magadra vállalva rohangáltál a péniszerdőben és égetted magad a rivaldafényben, annyira hülye vagy, hogy azt hitted, verejtékes erőfeszítéseid jutalmát vastaps és ováció fogja kísérni. Hogy nem fog kiderülni, hogy nemcsak véded mások szakadt mundérjának becsületét, de te is a korrupt gecik sorába illeszkedsz.

Nem az a végtelenül szánalmas, hogy a fenti hamis, primitív idézetet – amely szerint a kommunisták mocskos aljadék szemétládák – te mély filozofikus gondolatnak tartod, hanem hogy ezt Pintérrel, Matolcsyval, Kövérrel, és a többi, egykori MSZMP-hez dörgölőző elvtárssal a nyakadban teszed. Hörögve kommunistázol, miközben ha ez a két milliárd Gyurcsány, Botka vagy bármelyik politikai ellenséged ölébe hullt volna, akkor te óbégátnál a leghangosabban, és üvöltöznél a korrupcióról.

Igazad van, Rezsi! Ti nem kommunisták vagytok, ti a legaljadékabb bolsevik tempót toljátok. A harsány, végtelenül buta propagandátokkal, az örökös kettős mércétekkel és önkritikátlan gazemberségetekkel, a Farkas Flóriánhoz hasonló köztörvényesekkel kitapétázott állampártotokkal. Ezt márványtáblára sem kell vésni, minden egyes nap érezzük a bőrünkön.

A mai naptól csak azt a képet kell hozzáfesteni ehhez az elvetemültséghez, hogy immár Németh Szilárd is ágról-ágra röppen a szájában pénzkötegekkel, amelyekből fészket rak. Akinek meg nem tetszik, az büdöskommunista. Mer’ Szolzsenyicin is megírta. Vagy nem írta. Vagy valaki más írta. Mindegy is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.