2017. május 19., péntek

OLVASÓI LEVÉL: TI EMELITEK FEJETEK FÖLÉ A SAJÁT ELNYOMÓITOKAT. TI, NEM MÁS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2017.05.18.



Beszélgetek tegnap egy baráttal, Pesten intézte ügyeit, amikor azt mondja – megszakítva gondolamenetét – várjál, itt van Vajna mellettem. Szivar a szájban, Bentley cabrio, mellette sarkakata.

Ez a nép, ez végig fogja nézni gyávaságában, ahogy a saját szemrevalóbb asszonyait lehegesztik mellettük a visszaállított ius primae noctis, első éjszaka jogán.

Ez a nép akar változást? Ennek a népnek fájna? Akkor elmondom, annak a népnek, amelyikkel meg lehet azt csinálni, hogy szétrablásuk után a tőlük ellopott javakkal villognak közöttük, szivart a „hörcsögpofában” a fogak között megakasztva, vigyorogva, élvezve az életet, az a nép azt kapja, amit érdemel.

Ezek meg nemhogy félnek, egyenesen szarnak mindenre, mindenkire, MÁR A LÁTSZATRA IS. A Quaestoros meg battyog a kétéves cipőjében a bíróságra, ahol összefut a devizahitelessel a folyosón hatéves cipőjében, ott a képébe dörgölik szépen megfogalmazva azt, hogy elloptuk, de nem tudsz mit csinálni, viszont megnézheted a Bentley-ket, ahogyan kiposztoljuk Monacoból, a hajóink mellől.

A legnagyobb baj, hogy 2-3 millió idióta a migránsokra keresztelt 1294 menekülttől való ostoba rettegő félelmében még lájkolja is, miközben hetes cikkely, KIVÁGNAK MINKET MINDJÁRT AZ UNIÓBÓL.

Ez a gyáva nép halálra van ítélve, de nem más, saját maga mondta ki magára ezt az ítéletet.

Ahol az agymosó Észak-Koreát idéző televíziókat üzemeltető nemzet hörcsögének csúfolt aljas zseni, aki a mi gyémántjainkban fürdeti a szeretőit, kik közül egyet-kettőt később el is vesz feleségül, aki szándékosan mutogatja nap, mint nap, semmit nem tehettek, mert senkik vagytok, ha ez az ember nem attól didereg, mikor lesz jobban meghágva, hanem egyenesen pöffeszkedve röhög a pénzünk tetején, mint egy megőszült, hormonzavaros nőstényhörcsöggel keresztezett Jabba, ott kérem ne sírjon senki, hogy fáj, meg nem jó, mert nektek ez így jó, minden, tőletek nem lop a fidesz, HANEM TI ADJÁTOK ODA.

A „külföldről könnyű”-ző hülyéknek pedig üzenem, ki kell próbálni, mindkettőt próbáltam. Soha ilyen nehéz nem volt semmi. Semmi! Látni, ahogyan a pénzünkön, a jövőnkön, a gyerekeink jövőjén vett ingóságokban és ingatlanokban fürdetve egybites csajaikat élvezik senkiháziak a vérünkön vett javakat, de nem tenni semmit, AZ A KÖNNYŰ, GYEREKEK...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.