2017. július 11., kedd

KIMITLOP

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.07.11.



Jóóóóóóóóóóó reggelt!

Remélem, mindenki túlélte az éjszakai vihart. Mármint ahol vihar volt. Nálunk dörgött-villámlott, de főleg esett és az bizony már nagyon kellett. Fű-fa-virág csak úgy nyeldekelte. A jázminok nem tapsikoltak ugyan, de csak azért, mert már elvirágzottak.

Az ATV újabb húzóarcát veszítette el. Mészáros Antónia is felállt a csatornától, az UNICEF magyarországi ügyvezetőjeként folytatja. Hát, legfeljebb majd minden nap betolnak egy 3-4 órás Vidám vasárnapot, a maradék időben pedig lehet Bud Spencer filmeket tolni orrvérzésig.

Pitiánerék továbbra is munkában vannak. A makói József Attila Gimnázium igazgatója (aki amúgy 22 éve tölti be ezt a posztot) kritizálta a kormány oktatáspolitikáját, sőt, még tüntetésen is részt vett. Meg is lett az eredménye. Na, nem az oktatás lett jobb, vagy legalább meghallgatták a szakma véleményét, erről természetesen szó sincs. Az történt, ami szokott. Palkovics László oktatásért felelős államtitkár nem támogatta az eddigi igazgató – Rója István – pályázatát eredménytelennek nyilvánította és mivel más pályázat nem érkezett a posztra, új pályázatot írnak ki. Nyugi, az egész istenverte országban ez megy és nem tegnap óta.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár mindenkit megnyugtatott a Világgazdaság című lapban, hogy ezentúl is rohadtul sok TAO pénzt fog besöpörni a lényegében fideszesek kezére került sportszektor. Eddig 450 milliárd áramlott a megfelelő zsebekbe. Azt nem mondta, de azért tudhatjuk, hogy ennek a pénznek az elköltésével a büdös életben nem fog senki elszámolni. Mészáros Lölö és Orbán Viktor kedvenc, fociakadémiának csúfolt izéje sem. Most sem teszi.

Szabó Tünde elmondta továbbá, hogy aki elhitte, hogy a vizes vb 130 milliárd forintnál kevesebből kihozható (vagy amennyiből, mert még bőven emelkedhet a költség a kezdés előtt, verseny közben és a rendezvény lezárása után is), az egy kicsit hülye és nem gondolt arra a sok-sok beruházásra, amivel Budapest gazdagodott. Hát, tényleg nem. Én mondjuk nem tudom, mi szép épült az ugrótornyon kívül, de biztos. De remélem, a rendezvény után – amikor elbontják a rohadtdrága ugrótornyot, az majd a felcsúti aréna közepén rakják össze újra. Senkit nem fog zavarni a játékban, a vezér meg mégis magasabbról köpködhetné a szotyit...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.