2017. augusztus 4., péntek

ORBÁN HAZUGSÁGKAMPÁNYA VISSZAÜT

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Sztárklikk, HírTV
2017.08.04.


A Horn-kormány egykori pénzügyminisztere úgy véli, amíg a baloldali pártok anyázzák egymást, addig a választók nem fognak rájuk lehetséges, kormányváltó alternatívaként tekinteni.

A MoMa elnöke szerint visszájára fordult a kormány Brüsszel-ellenes plakátkampánya - ezt bizonyítja, hogy egy felmérés szerint 2010 óta most a legnagyobb a magyarok bizalma az Európai Unió irányába.

Az Eurobarométer egy olyan közvélemény-kutatás, amit félévenként végeznek. Ebből az derült ki, hogy 2010 óta most a legnagyobb a magyarok bizalma az Európai Unió irányába - magasabb, mint a magyar kormányéba.

A Fidesz sok milliárd forintot költött Brüsszel-ellenes és Soros György-ellenes plakátokra, de pont a negatív kampánynak köszönhető, hogy a magyar emberek jobban bíznak Brüsszelben.

A pártelnök szerint a túlhúzott kampánynak az az eredménye, hogy még azok is elfordultak a kormánytól, akik eredetileg hittek Orbán Viktorékban. "Ilyen mértékű hülyeségeket, hogy Soros György hívja össze a parlamentet vagy az Európai Bizottság ülését, azt normális ember nem hiheti el" - mondta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.