2017. szeptember 4., hétfő

ORBÁN VIKTOR LEBONTÁSA ÉS KERÍTÉS MÖGÉ ZÁRÁSA

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.09.04.


Kötcse! Vagy Polgári Piknik. Vagy a Fidesz rabló hordájának éves közgyűlése. Vagy a hatalom találkozója egy nagy zabálásra, meg sok hazugságra. Lehet választani, csak nem érdemes.

Egyik sem arról szól, mitől folytatódik a Soros György által megtámadott, menekültek által lerohant, civilektől bűzlő, közpénz jellegét elveszítő, stadionokkal kövezett, vizes vébé kerékpáros hídja körül elterülő tündérországban a nagy kék szar plakátokon hirdetett jobban teljesítés. Egy dologról szólt az örsi találkozó. Ha nem marad Orbán Viktor a hatalomban, akkor bizony oda az eddig méltatlanul összehordott vagyon nyújtotta kényelem, következik az elszámolás, és az nehéz éveket jelent talpig vasban, közmunkás kenyéren.

Hát akkor gyorsan ki kell adni a jelszót a saját tábornak, akik a hatalomban tartják az Orbán Viktor körül összeverődött politikai csőcseléket.

Tartsátok meg Viktort a hatalomban, különben nekünk annyi! Ezek majd lebontják a kerítést a határról, és nekünk építenek egyet, ami mögé bezárva tengethetjük tovább az életünket. Ezt ne hagyjátok. Itt van nektek a félelem a menekültektől akik még nincsenek itt, de legyen elég ha csak ezt mondjuk nektek.

Ez nem bonyolult dolog, ezt még az egyszerű szavazó is megérti. Nem kell ide Soros György, nem kell ide Európa, nem kell a dolgokat feleslegesen bonyolítani. A menekültek elleni hisztéria keltette gyűlölet egyszer már szárba szökkent az országban, hát akkor ezt most csak meg kell ismételni. És akkor minden rendben lesz továbbra is, a hatalom szűk köre tovább gazdagodik, az ország nagy része viszont egy helyben topog, a megosztottság továbbra is fennmarad. És ez az állapot megfelel Orbán Viktornak.

Közpénz elnyelésétől habzó szájak, adófizetők pénzén terebélyesedő derekak. Saját lábon álló családok, feleségek, gyerekek nevére íratott vagyonok. Kéz kezet mos tisztátlansága, uram bátyám hátba veregetése. Megy a nagy elégedettség látszata az eddig érdemtelenül megszerzett vagyonok nyújtotta jólét nyugtalanságában. Mert mi van ha kinyílnak a szemek, felébred az értelem, győz a józan ész? Nem nem, ezt nem szabad hagyni, ezt meg kell előzni. Mindent be kell vetni. A zöld inges személy minden tekintélyét, a rezsi tábornok teljes iskolázatlanságát, a lelkész túltolt biciklijét, a letelepedési kötvénytől táguló lakásos gyávaságát, a roma felzárkóztatás rombolóját, a bajszos házmester gránátvetőjét, a kis nyálas Gergő szemüveges pofátlanságát. De ha ez nem elég, akkor ezeken túl a határ másik oldalán élőket kell segítségül hívni, az állampolgárságért cserébe pofázzanak bele a honiak életbe.

Zárt kör ez, de most a félelem látszik rajta eluralkodni. Hiába igyekszik a magabiztosság látszatát kelteni ez az új elitnek nevezett véglény halmaz, akik a politikai hatalmat készpénzre váltva szándékosan tették, és teszik tönkre az országot, közben jól felépített hazugságokkal igyekeznek eltakarni a valóságot a maguk érdekében. Egyre jobban látszik dicstelen munkásságuk országra nézve hátrányos eredménye. Az egészségügy vegetál, nincs orvos, CT, ellátás. Az oktatásban a gyerek az áldozat, aki használhatatlan tudással kitömve készül a közmunka értelmetlenségébe. A melós megszakad, az adós utcára kerül. Az ország nagy része az út szélén álldogál, de sokan már az árokban vannak, rajtuk a hét év kormányzásának minden nyomora, kilátástalansága.De a kerítésnek állnia kell!...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.