2017. szeptember 4., hétfő

MAGYARORSZÁG KIKERÜL AZ ÚJ EURÓPÁBÓL ÉS BÜSZKE LESZ RÁ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.09.03.

Orbán primitív terve, hogy az illiberális fasiszta diktatúráját a Visegrádi 4-ek mögé rejtse, megbukott. A négyből ketten dezertáltak, a szlovákok és a csehek bekerülnek az EU belső körébe, Orbán Magyarországa és a lengyelek kikerülnek onnan, és gyakorlatilag akkor is elveszítik igazi EU-s tagságukat, ha a “kétsebességes Európában” papíron megmaradnak.

Most már nyílt titok, hogy Visegrád szétesett, Macron a német választásokra vár. Merkel győzelmével azonnal megkezdik az EU régóta várt átalakítását. Ha nem Merkel nyerne, hanem Schultz, az Orbánnak még rosszabb. Ma már Trumpnak és az orosz beavatkozások lelepleződésének köszönhetően fel sem merül, ami egy éve még riadalom volt, hogy még Németországban is a fasiszták nyernek. Most a rosszabbik esetnek látszik, ha Merkel nyer, mert ő nem elég határozott, és Orbán is miatta tarthat fenn egy diktatúrát az EU-ban. De remélhetőleg Macron nem lesz hozzá hasonlóan gyenge kezű.

Macron megválasztása megnyitotta az utat az EU megerősítése felé. Okosnak látszik, hogy Magyarországtól, Lengyelországtól és az uniós normákat tagadó államoktól úgy váljanak meg, hogy ne kelljen őket látványosan kirúgni. Ha ez jelentős pénzmegvonással is járhat, akkor Orbán maga kivezeti Magyarországot az Unióból. Erről szól az összes nyugatellenes beszéd, a Brüsszel elleni propagandahadjárat és uszítás.

Öszszekapcsolhatja a menekültkérdést, Sorost s az antiliberalizmust, kikiáltva a keresztény Európát Magyarországnak, és szabadságharca végső állomásaként kilépteti egy “nemzeti konzultációval” Magyarországot az Európai Unióból. Lezárja a határokat, és megkezdődik az észak-koreai rendszerhez hasonló elzárkózás a világtól. A lengyelek, akiknek a németek a “zsidóik”, mindenről a németek tehetnek, majd követik Orbánt, ha a lengyel nép hagyja.

A magyar nép miatt nem kell aggódni, mert a magyar virtus és szabadságszeretet újabb nagy győzelmének fogják tulajdonítani a korábbiakhoz hasonló újabb öngyilkos butaságot, és büszkék lesznek a vezérre, aki megvédte Magyarországot a barátaitól, a jóakaróitál, a pénzügyi támogatóitól, a fejlett, modern világtól és a szabadságtól. És aki ezzel szemben odalökte őket a KGB-s népirtó tömeggyilkos és gyarmatosító oroszoknak őket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.