2017. október 11., szerda

ISTENTELENÜL MENTHETETLEN EZ AZ ORSZÁG

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.10.11.


...A havi bruttó 700 ezer forintért, továbbá az évi 200 ezres cafeteriáért Tarlós seggében fogalmam nincs pontosan mit főtanácsoló, de közben a kormány összes szarszagú propagandacsatornáján szívélyesen vendégül látott és turnéztatott Földit (Nógrádi és Spöttle elvtelen társa a széles néprétegek agymosásában), az ex-híszerzőtisztet az Átlátszó október 5-i cikke nyomán kapta vállaira a méltán megérdemelt hírnév.

Mindenki kussolt a legmagasabb hőfokon. Hiszen ahol az ország miniszterelnöke előretolt pocakkal áll ki az erőszak mellett, és öblösen megveregeti a honfitársát fenyegető, annak tulajdonában önbíráskodásilag kárt okozó sötét, mélymagyar ostobaság vállát, ott egy közönséges fegyverhordozó ilyetén elszólása a sánta kutyát nem érdekli.

A munkáltatóját, Tarlós Tahó Istvánt, a fogyatékkal élő emberek védőszentjét, ma arról kérdezték, mennyire kurva jó ötlet egy ilyen penetráns, gennyes elborult elmét (nem így hangzott a kérdés, nyugi) havi 700 ezerért foglalkoztatni. A válaszból idézek:

Nem tudom, hogy ő pontosan hogy fogalmazta meg ezeket a szavait. De egy tény, hogy Földi László, amíg itt dolgozik főtanácsadóként, addig semmilyen minőségben ilyen kérdésekben nyilatkozatokat nem tehet. Akkor sem, ha hívják, akkor sem, ha önként akar menni”.

Első ránézésre majdnem meglepődtem, hogy nocsak. Aztán ugyanazzal a lendülettel magamba is roskadtam: a látszólagos keménykedés valójában a szar ocsmány elkenése.

Azon túl, hogy Földi szavai bárhol szó szerint elérhetők, és közel két hét alatt még Tarlós is pontosan tájékozódhatott volna, mi a gyászról hablatyolt az alkalmazottja, egyfelől fontosnak tartotta leszögezni, hogy Földi cimbora és MSZMP-maradvány ezeket a kijelentéseit nem fővárosi főtanácsadói minőségében tette, hanem egykori biztonságpolitikai szakértőként.

Másfelől az ügyre visszatérő másik újságírói kérdésre aztán kibújt a fakocka szög a zsákból. A főpolgármester úr azt állította pár sorral lejjebb, hogy kezdi őt emlékeztetni ez az ügy Kövér László „köteles” mondataira, amiket anno kiforgattak, és úgy állították be, mintha a politikus bárkit is fel akart volna akasztani.

Tehát miután fel sem merült, a demokratikusan megválasztott kormány és külön Tarlós ingerküszöbét el sem érte, hogy ezt a nagypályás, túlfizetett uszító vadbarmot, aki a magyar állampárt seggéből kilógva honfitársai kinyírásáról lamentál, esetleg páros lábbal rúgják ki a büdös francba, napokkal később, újságírói kérdésre válaszolva, még ki is mossák a fekáliából. Nem az a baj, hogy nyomja a III/I-es háborús propagandáját, hogy ordas és védhetetlen nézeteket vall. Ezután nyilvánosan ne pofázzon és akkor minden rendben van. Mert hát persze, hogy kiforgatták, eltúlozták a szavait...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.