2017. október 18., szerda

TÉNYSZERÚEN: MI NEM IGAZ?

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: VASVÁRI G. PÁL
2017.10.18.


Gulyás Gergely, a Fidesz eddig legalább szalonképes modorúnak mutatkozó frakcióvezetője szerint „… hogy itt újságírókat listáznak, az tényszerűen téves és nem felel meg a valóságnak”. Tényleg?

David J. Kostelancik ideiglenes amerikai ügyvivőnek a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) rendezvényén elhangzott kritikai megjegyzésére reagált így, cáfolólag Gulyás Gergely. Az ügyvivő ugyanis a hírek szerint megemlítette: az egyik kormányhoz kötődő médium listát közölt az újságírókról, akik szerintük fenyegetést jelentenek Magyarország számára.

Fideszes észjárás szerint persze le lehet tagadni bármit. Azt is, hogy volt efféle listázás. Ám egyszerűen nem érdemes. Ugyanis a létező lista – pláne, ha már a címe szerint is az – azért ugye mégiscsak lista.

Egészen pontosan először itt még csak médiumokat és tulajdonosokat, vezetőket sorolt a 888.hu 2016. május 25-i propagandaterméke. Azután itt már újságírókat, fotóst, producert bélyegzett meg név szerint ugyanez a Fideszhez vitán felül közel álló portál a 2017. szeptember 5-i újabb propagandatermékében...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.