2017. november 27., hétfő

A KÍNAI NAGY FAL(Ó)

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: ZSEBESI ZSOLT
2017.11.27.


A kínai faló gyomrában az észak-koreai értékek és eszmék, az őket bacilusgazdaként terjesztő káderek bújnak meg.

長城– a kínai nagy faló, nem az, amit kínaiul a sor elejére írtunk, vagyis a kínai nagy fal, nem az a mi problémánk, hanem a kínai nagy faló, amit egy nemzeti pávatáncos, bizonyos Orbán Viktor akar behúzni a körkörös védelem alatt álló és nyugatról Soros csapatai által erősen bombázott hazánkba. Ebben a falóban, ami nem trójai, észak-koreai értékek és pártaktivisták vannak elrejtve, őket tervezi Peking Budapestre csempészni erős biztonsági intézkedések fedezete alatt.

Mivel atomnagyhatalmi törekvései – véletlenül sem az emberi jogok és az egyéb liberális korrektségek és mániák miatt – Észak-Korea az egész világ számára veszélyforrássá nőtte ki magát, a kommunista Kína is beállt a sorba (sor! – nem Soros!) és levette a kezét az ottani rezsimről. A budapesti kínai nagykövetség bizalmas jelentéseire alapozva azonban az a kép alakult ki Pekingben, hogy van egy kelet-európai ország, nevezetesen Magyarország, az EU és a NATO tagja, amelynek vezetője, mint Észak-Koreáé mindenre képes a saját hatalma megszilárdítása érdekében.

Az első próbát jól ki is állta. A beavatási procedúra belépője: cseszd szét a fővárosodat, keserítsd meg 2 millió ember életét, legalább három napig, azzal, hogy biztonsági intézkedéseknek álcázva korlátozod a mozgási szabadságukat a saját városukban, a saját hazájukban egy nemzetközi rendezvényre hivatkozva. Zárj le hidat, utat, teret és állítsd le a buszokat, a villamosokat, a metrót, hogy lássák, nem félsz a nép haragjától, mi több azt teszel velük amihez kedved van. Egy szavuk sincs, tűrnek mint az észak-koreai nép, legfeljebb néhány százezren elmenekülnek a hazájukból, a jobb élet reményében a rothadó, dekadens és fájdalmasan korrekt, működő demokráciák valamelyikét választják a Lajtán túl...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.